Home / Kiemelt cikkeink / Szerkezetkész családi ház építés 12 nap alatt kedvező áron

Szerkezetkész családi ház építés 12 nap alatt kedvező áron

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Családi házat szeretne építtetni?
2018-ban nincs egyszerű helyzetben, mivel nincs szabad munkaerő, aki pedig azonnal ráér azzal nem szabad semmit sem kiviteleztetni.

Cégünk bevezette az acélszerkezetes könnyűszerkezetes családi ház építés mellett a könnyűszerkezetes favázas nagypaneles családi ház építést, majd 2019-től elkezdjük a családi ház nyomtatási technológia alkalmazását. Ez az egy lehetőség van arra, hogy fele annyi emberrel 5x annyi házat építsünk.

Házaink Európa legújabb és egyik legmodernebb gyártó üzemében készülnek

Mindkét technológia hatalmas előnye, hogy minimális ember élőmunka igénnyel készülnek a házak robotizált, méretpontos munkavégzéssel. Persze a hátrány az, hogy a burkolást, festést, gépészeti szerelést még szakembereknek kell elvégezni, így a teljes kivitelezésen az előnyöket még nem élvezhetjük.

Amennyiben kész tervekkel rendelkezik, vállaljuk, hogy a fogadószint elkészítését követően 12 nap alatt átadjuk felépítve a családi ház összes fal-, födém-, tetőszerkezetét, tetőfedéssel, nyílászáró beépítéssel együtt. Értelemszerűen a falakban már a villamos gégecsövek, a cellulóz szigetelés, a párazárás és a gipszrostlap burkolat is elkészül.

A családi ház fal-, födém- és tetőszerkezete 1-2 nap alatt összeszerelésre kerül a kivitelezés helyszínén.

Amennyiben a külső hőszigetelt vakolatrendszert is szeretné elkészíttetni összesen 25 nappal kell kalkulálnia a külső kulcsrakész ház építésére,  belül ezután még villamos és víz-fűtés gépészeti szerelésre, burkolásra, festésre lesz szükség. Ezekhez a munkákhoz szakembert már könnyebb lesz találnia, mint a szerkezetépítési munkálatokhoz. Sőt a befejező munkák sokkal nagyobb Megrendelői közreműködést is igényelnek, ezért az Ön jelenléte is intenzívebb lesz a befejező feladatoknál.

Próbáljon ki bennünket és ha az összes terv, valamint a fogadószint átadásától és a szerződéskötéstől számított 30 napon belül nem adjuk át a családi házat külső kulcsrakész állapotban belső gipszrost burkolattal együtt, akkor egymillió forinttal csökkentjük a családi házának árát!

Az általunk épített családi házak egyedi statikai számításokkal készülnek, ÉME, NMÉ engedélyekkel, tűzvédelmi igazolással rendelkeznek, a cégünk pedig ISO minőségirányítási rendszerben végzi a házépítést, a vállalkozásunk 3 különböző pénzügyi cégminősítő által a legmagasabb minősítést érdemelte ki, melyről itt olvashat bővebben… Ha nyugodt szeretne maradni kivitelezés közben és utána évtizedeken keresztül és szeretné, ha az esetlegesen felmerülő garanciális igényét valaki valóban ingyenesen elvégezze, akkor válassza cégünket.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.
Kizárólag minősített, az adott célra előírt prémium anyagokkal dolgozunk, mert ez ad lehetőséget arra, hogy garanciát tudjunk vállalni a kivitelezésre, ezért ha csak az árra kíváncsi és más nem érdekli, akkor másik kivitelezőt kell keresnie. Nem vagyunk olcsók és nem vagyunk drágák, viszont ha mindenkit kifizetünk aki anyagot szállított, dolgozott, a kivitelezett munka olyan lesz amilyennek lennie kell. Olcsón az tud építeni aki vagy az embereit, vagy a beszállítóit, közterheit nem fizeti ki rendesen, illetve silány anyagokat épít be. Legyen körültekintő a szerződéskötés előtt és nézze meg a referencia munkákat és a cég paramétereit. Mi ennek állunk elébe!
Munka a készház üzemben

Amennyiben hitelt szeretne családi ház építéséhez igényelni, illetve CSOK támogatását is fel szeretné használni, jelezze és szakértő kollégánk ingyenesen eljár Ön helyett és segít eligazodni a jogi, pénzügyi szabályok megértésében.

Az alábbi elérhetőségeinken kollégáinkkal kapcsolatba léphet és tájékoztatást kaphat a családi ház építés folyamatáról. A bemutatótermünkben az összes építési technológiánkat élőben tekintheti meg. Lehetőség van komoly építési szándék esetében helyszínen történő építkezés bejárásra épülőfélben és átadott házunk esetében is.

Nagy Sándor: 06 70 368 75 28
Foltán Anita: 06 20 444 44 24
Szabó Tamás: 06 70 325 11 23

A családi ház építésére vonatkozó határidők kész tervek, valamint elkészített alapozás, aljzatbeton esetén érvényesek. Amennyiben Ön nem rendelkezik tervekkel, illetve az alapozásra nincs szakembere, természetesen ezekben is segítségére leszünk, így ön egy szerződéssel le tudja fedni a tervezési, kivitelezési feladatokat.

 

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Családi ház építés egy lakás árának a feléért

A lakások Budapesten jelenleg 655 ezer forintos négyzetméterenkénti átlagáron cserélnek tulajdonost. Az ár megdöbbentően magas …

One comment

  1. Ezeket a házak túl vannak arazva egy53 m és ház vagy lakás 5,5 millió forint borsodban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..