„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Svájci katonai épületből kialakított nyaraló

A Ralph Germann Architectes alakította át kényelmes nyaralóvá azt az egykori katonai épületet, amelyet még a második világháború alatt építettek Svájcban a hegyek között. A projekt neve Arsenal B47 lett.

apartment-project-RalphGermann

A szokatlan átalakítást azzal kezdték, hogy egy üvegkockát illesztettek az épület belsejébe, hogy megóvják a „historikus” falakat és az apróbb részleteket, jeleket a falon. Az egyik ilyen felirat szerint: „Charge maximum 1500 kg au m2” [maximum terhelés 1500 kg per négyzetméter].

project-RalphGermann-13

Hogy megőrizzék az eredeti épület hangulatát a tervezők csak olyan egyszerű anyagokat használtak fel, mint vörösfenyő, pala, üveg és fém. Egyszerű, tiszta vonalakban gondolkodtak, hogy az épületet modern időtlenségbe öltöztessék. Ralph Germann, hogy elkerülje a ridegséget, merész színeke is felhasznált: például a fukszia rikító színét. Persze azért a funkcionalitás maradt az egyik legfőbb szempont az átépítésnél.

project-RalphGermann-17


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A belső üvegkockába egy második, fakockát is elhelyeztek. Ez ad helyet a vécének, szekrényeknek, sőt az ágynak is, amelyet fel lehet hajtani, ha nem használják. Ez segít a tér jobb kihasználásában, amely mindössze 49 négyzetméter. A behelyezett nagy ablakok sok természetes fényt eresztenek be ebbe a kis faházba.

A galéria:

 

Fotók: Lionel HenriodKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb