„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Sunflower House páratlan kilátással a Földközi-tengerre

A Sunflower House eredeti geometriájával lehetővé teszi, hogy minden szobából lenyűgöző kilátás nyíljon a Földközi tengerre.

A Spanyolországban, El Port de la Selvában található házat a Cadaval & Solà-Morales építészstúdió tervezte és két fő célt állítottak fel a tervezés közben: erős kapcsolatot a tengerrel és hogy minél több napfény érkezhessen a házba. A ház neve a projekt azon működési elvéről kapta, hogy képes tárolni a napenergiát, mint egy óriás napraforgó.

modern-residence-75


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kis egységek olyan kiegészítéseket kaptak, hogy minden egyes kocka differenciált nézetet adjon és ez az átmenet az egyik egységből a másikba, így az összes szoba hihetetlen panorámával rendelkezik. A  részek egy hátsó terasznál találkoznak, amely lehetővé teszi, hogy minél több napfény jusson a nappaliba. A belső térre a folyamatosság jellemző: a ház bármely pontjában úgy érzi az ember, hogy szorosan kapcsolódik az egész házzal. A ház tervezésének legnagyobb kihívását az jelentette, hogy hogyan óvják meg a széltől. Emiatt olyan üvegezést használtak, aminek vastagsága és technológiája a felhőkarcolók üvegezésépítésénél használnak.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb