„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Esettanulmány

Soha többé rumlis szekrény: 7 napos szekrény elősegíti a napi szettek tervezését

Mennyi időt pazarolsz el minden reggel, az összes ruháját átválogatásával, és a döntés meghozásával hogy mit vegyél fel? A túl sok opció meglehetősen fárasztó lehet, a legtöbb ruhásszekrény megnehezíti az egyes darabok megtalálását. A THINKK Studio és a Studio 248 által készített praktikus 7 napos szekrény ruházattartó és -szekrény formájában kínál megoldást, amely éppen a megfelelő méretű egy hétre elegendő együttes számára.

Helytakarékos és praktikus

A hét egyes napjainak előzetes tervezése segít abban, hogy minden reggel csak felkapd az össze készített ruhadarabokat, és már indulhat is a nap, így energiát, stresszt és persze időt spórolsz magadnak.

Kőrisfából készült 7 napos szekrény esztétikus, körülbelül annyi helyet foglal mint az átlagos Ikeás ruhaszekrény, és felhasználható dekorációs elemek kiállítására is, vagy olyan darabok kiemelésére, amelyeket gyakrabban szeretnél viselni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“Az ingeket, ruhákat és kiegészítőket helyezd az állványra, a többit a három fiókba helyezd el. Forgasd el a rudat kifelé, hogy több legyen a hosszabb darabok számára, vagy kisebb méretű helyekben tartsd csukta, hogy kompakt maradjon.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb