„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Skandináv stílus kékkel és pinkkel

A semleges skandináv stílus teszi tiszta megjelenésűvé a belső tereket, de mi van akkor, ha a hűvös skandináv dekorációba élénk kéket és pasztell rózsaszínt teszünk?

A Bo / Sko által tervezett privát otthon váratlan rózsaszínű és kék színű pöttyöket kínál, hogy meleget és mélységet adjon a túlnyomórészt fehér színből és fából álló színsémának. A modern nyitott terű nappali, a gyerekek szobái, a fürdőszoba, a konyha és a dupla munkaterület mindegyike kék vagy rózsaszínű keveréket használ fehér és fekete háttérrel, hogy nagyon különböző hatásokat érjenek el.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A változó mennyiségekben használt színek érdekes légkört adnak, ahogy belépünk az otthon szobáiba. A kanapé mögött álló fal és felette a mennyezet csiszolt fából lett kialakítva. A fából készült térhatás segít megkülönböztetni a társalgót a nyitott lakóterület többi részétől. A beltéri növény jól illeszkedik a burkolt fal és a mennyezet természetes hangulatához.

forrás:home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb