Home / Lakberendezés és stílus / 10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik a többitől. Az a sarok, amivel nem tudunk mit kezdeni, de szerencsére azonban nem kell így maradnia.

Míg ezek a terek most nem használhatóak fel, figyelmes tervezéssel mégis jól funkcionáló terek lehetnek. Akár a konyha, akár a hálószoba vagy a fürdőszoba része, funkcionális és esztétikai szempontból is ugyanolyan tetszetősek lehetnek, mint bármely más elem a formatervezésében. Ne hisz nekünk? Nézze végig a legjobb ötleteinket, hogy újratervezze az otthonában a legkevésbé ideális sarkot. Kapjon ihletet az igényeinek legjobban megfelelő ötlet megvalósításához!

  1. Rakja ki a sarokpolcokra a legszebb dísztárgyait

2. Alakítson ki munkaterületet

3. Rakjunk a sarokba kandallót

4. A szőnyegek, képek, bútorok mind érdekessé teszik

5. Rakjunk a sarokba fókuszpontot

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

6. Alakítson ki kényelmes olvasósarkot

7. Helyezzünk el polcokat a konyhasarokba

8. Az L alakú kanapé kitölti a sarkot

9. Egyéni beépített szekrényt is rakhatunk a sarokba

10. Rögtönözzön előszobát a sarokban!

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Minimalista stílus marokkóival kombinálva

A minimalizmus marokkói stílusban olyan kombináció, amivel talán még nem találkoztál. A marokkói stílus természetesen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..