Home / Lakberendezés és stílus / Lakás felújítás Hong Kongban

Lakás felújítás Hong Kongban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A legtöbb lakás felújítás középpontjában a terek megnyitása és a nagyobb, világosabb és még barátságosabb tér kialakítása áll. Néha igazán érdekes tervezési stratégiákat láthatunk, ilyen ez a mai lakás is Hong Kongban.

Ez a stúdió apartman Hongkongban hihetetlenül kreatív és érdekes belsőépítészeti stílussal rendelkezik. Lakóterülete 55 négyzetmétert tesz ki, így nem szuper kicsi, de azért elég kicsi ahhoz, hogy kreatív megoldásokat kívánjon meg. A Sim-Plex Design Stúdió 2017-ben alakította át belsőépítészetileg. A felújítás célja két zóna volt, a nappali és a munkaterület, valamint a szabadság, a nyitottság, a fény maximalizálása és az áramlás hangulatának kialakítása az egész lakásban.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ezt az otthoni irodát elválasztó fal eltávolításával érték el, amit a nyitott terű lakó- és étkezőterület részévé tettek. Ezzel a tervezőknek sikerült természetes fényt hozni a munkaterületre. Ami a projekt többi részét illeti, a legjelentősebb és szemet gyönyörködtető részletet az egyedi szekrények adják, amelyet sima vonalak, ívelt sarkok és élek, valamint egy átfogó és harmonikus hangulat határoz meg.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..