„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

Richard Gere Hamptons Villája még mindig eladó

Richard Gere, vagyis Mr. Pretty Woman, több mint két éve próbálja eladni a gyönyörű Hamptons villáját, amit 2005-ben 6.9 millió dollárért vett és azóta több felújítást is megélt. 2013-ban 69.5 millió dollárért került az ingatlanpiacra, azonban két év alatt nem sikerült értékesíteni, ezért lecsökkentették 47.5 millióra az árat.

A Hamptons villa New Haven Gold Coast részén található és eredetileg 1902-ben épült, 12 szobás és 12 fürdőszobás ház és egy fantasztikus birtok, aminek minden részlete csodálatos. Elhelyezése is lenyűgöző, 6.3 hektáros vízparti telken, két további vendégház és kitűnően ápolt kert, tavak találhatóak. Az egyik tavon egy teaházat is elhelyeztek, valamint egy 60 méteres úszómedencét is találunk a birtokon szabadtéri pavilonnal, kosárlabdapályával és teraszokkal.

richardgere_hamp2


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Geotermikus fűtési rendszert telepítettek az ingatlanba néhány évvel ezelőtt és a belső kialakítás teljesen lélegzetelállító. Letisztult vonalak és rengeteg természetes világítás a legfontosabb összetevő. Richard Gere kétségkívül jó üzletet csinált azzal, hogy felújította ezt a történelmi házat, hozzátéve, néhány elemet, mint például az uszodát. Attól függetlenül, hogy az árat drasztikusan lecsökkentették, valószínűleg szép haszonnal fog majd elmenni ez az ingatlan és ez a villa meg is éri a kért árat.

forrás:celebrityhousepictures.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb