Háztartási ötletek

PICO Mini Garden okos növényápoló rendszer

A PICO all-in-one intelligens beltéri növénytermesztési rendszer nemcsak idő beosztás szerint öntözi növényeket, LED-es fényszóróval is rendelkezik, amely a “növényekkel együtt növekszik”!

Egyes automatikus beltéri növénytermesztési rendszerek kontrollálják a világítást, az öntözést, a műtrágyázást és az egyéb igényeket, míg mások jelzik, ha a szobahőmérséklet nem optimális. Már robot ültetők is kaphatók, amelyek szükség szerint fényforrás után mennek.

A kompakt PICO ültetvényesből felbukkanó, teleszkópos, több spektrumú LED-es fényt egy mozdulattal fel lehet emelni vagy leengedni, és az hatékonyan követi a növény növekedését. Élelmiszer-biztonságos, újrahasznosítható, BPA-mentes műanyagból és korrózióálló rozsdamentes acélból készült PICO az OSRAM nagy teljesítményű lámpáival működnek.

A növények egész évben történő növekedéséhez minden szükséges fényhullámhosszt tartalmazza, így növényeid még akkor is sikeresen növekedhetnek, ha otthonod nincs elárasztva természetes fénnyel. Minden hullámhossz stimulálja a növények egy meghatározott biológiai funkcióját, például támogatja az egészséges levél növekedését vagy a virágzást. Az ültető teleszkópos karja egy régi rádióantennára emlékeztet, amely lábmagasságig terjed, hogy a legtöbb kis szobanövényt és ehető növényt, például a gyógynövényeket el tudja látni.

A PICO hivatalos közösségi finanszírozási oldala elmagyarázza, hogy „függetlenül attól, hogy mennyire elfoglalt vagy, a PICO öntözőrendszere gondoskodik arról, hogy növényeinek annyi vizük legyen, amennyire szükségük van – nem több, nem kevesebb – egészségük és szépségük fenntartásához. Csak annyit kell tennie, hogy hetente egyszer feltölti a rendszert. A túl kevés öntözés megölheti a növényeket, de ugyanúgy a túl sok is. A PICO- gondoskodik minderről! “

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A PICO táplálására két USB-C kábel tartozik, beleértve egy rövid kettős végű opciót és mágneses szervező hurkokat, amelyek segítenek a kábel vezetésében otthonában lévő tárgyak és készülékek körül. Bármely telefon töltő blokk használható ezekkel a kábelekkel. Az eszköz több portja révén akár három PICO-t is összekapcsolhatsz egy mini-kert létrehozása céljából, vagy létrehozhatsz egy hat egységből álló “beltéri dzsungelt” egy 5 V-os töltőn keresztül csatlakoztatva.

Az okos készülék kiválóan alkalmas kicsi helyekre is. A különféle felszerelési lehetőségek széles választéka, beleértve a mágneseket, tépőzárat és fali tartókat, megkönnyítik a felszerelést, akár a hűtőszekrényre, üvegablakokra vagy a jármű belső részére!

A PICO alkotói olyan növényeket javasolnak, mint az angol borostyán, különféle futó növények, a pilea, a zebra növények, a pozsgás növények, az aloe, a rozmaring és a levendula a szoba frissítéséhez, a fokozott levegőminőség, kellemes illatok és az étkezés díszítéséhez.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close