Home / Hírek / Ócsai lakópark / Nem érdekli az embereket az Ócsai lakópark

Nem érdekli az embereket az Ócsai lakópark

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az Ócsai lakópark csak annak jó, aki részt vesz a beruházásban.

A jogszabályban meghatározott február 15-i határidő lejártáig 588 pályázó jelentkezett az ócsai lakóparkban épült szociális lakások bérleti jogára.

A hír megdöbbentőnek tűnik, vagy inkább azt hangsúlyozza, hogy az emberek gondolkodtak, nem úgy mint azok akik ideálmodták ezt a telepet.

Se iskola, se óvoda, se busz, se munkahely – mit is akarhat itt egy ember, aki elveszítette a lakását. Sajnos előre halálra ítéli a családját ha úgy dönt, hogy itt kezdje újra az életét.

300 ezer forintos négyzetméter költségen építette a Fidesz kormány a 40-60 nm-es méretű házakat. A házakban nincs még központi fűtés sem. Az igazi érdekesség, hogy a hőszigetelési paraméterei alapján a házak a 80-90-es éveket idézik. Egyszóval szégyen, hogy egy állami beruházás, ami eleve horror drága pénzeket költ el erre a projektre még a látszatát sem adja annak, hogy ez egy modern és energiatakarékos lakópark legyen, amit lehetne mutogatni másoknak.

Ezen a lakóparkon sajnos csak szégyenkezni lehet, de misem bizonyítja jobban, mint az, hogy összesen 588 ember jelentkezett ide beköltözésre, miközben százezres nagyságrendű azoknak a száma, akik tönkrementek a kormányok és a bankok játszadozása miatt.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

 ócsai lakópark

A kormány korábban azt mondta, hogy ez egy mintaprojekt lesz és A+ energiaosztályba sorolt házak épülnek, ám ehelyett egy nyomornegyed lett, ahol még fűteni is csak kályhákban lehet.

Az építőipari szakma fel van háborodva, hiszen ennyi pénzből sokkal jobban hőszigetelt házakat lehetett volna építeni, melyek nulla energiával is üzemelhetnének, hogy valóban nulla legyen a rezsiköltség.

Most a silány szigetelésű házakat átadja, majd a szegény embereknek, akik drágán fűthetik, üzemeltethetik ezeket a házakat, melyek 300!!! ezer forintos négyzetméterenkénti költséggel épültek fel.

Érdekesség, hogy azokat be sem engedi a kormány a lakóparkba, akik depressziósak. Már csak a kérdés az, hogy ki az aki kiegyensúlyozott tudott maradni, miközben a bankok elvették az életük munkáját?

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

ocsa

Többször olvashattunk az Ócsai lakóparkról, na de most, hogy is áll a helyzet?

Heteken belül megkezdődik annak a nyolcvan lakásnak az építése a leendő ócsai szociális lakóparkban, amelybe ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.