„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ócsai lakópark

Nem érdekli az embereket az Ócsai lakópark

Az Ócsai lakópark csak annak jó, aki részt vesz a beruházásban.

A jogszabályban meghatározott február 15-i határidő lejártáig 588 pályázó jelentkezett az ócsai lakóparkban épült szociális lakások bérleti jogára.

A hír megdöbbentőnek tűnik, vagy inkább azt hangsúlyozza, hogy az emberek gondolkodtak, nem úgy mint azok akik ideálmodták ezt a telepet.

Se iskola, se óvoda, se busz, se munkahely – mit is akarhat itt egy ember, aki elveszítette a lakását. Sajnos előre halálra ítéli a családját ha úgy dönt, hogy itt kezdje újra az életét.

300 ezer forintos négyzetméter költségen építette a Fidesz kormány a 40-60 nm-es méretű házakat. A házakban nincs még központi fűtés sem. Az igazi érdekesség, hogy a hőszigetelési paraméterei alapján a házak a 80-90-es éveket idézik. Egyszóval szégyen, hogy egy állami beruházás, ami eleve horror drága pénzeket költ el erre a projektre még a látszatát sem adja annak, hogy ez egy modern és energiatakarékos lakópark legyen, amit lehetne mutogatni másoknak.

Ezen a lakóparkon sajnos csak szégyenkezni lehet, de misem bizonyítja jobban, mint az, hogy összesen 588 ember jelentkezett ide beköltözésre, miközben százezres nagyságrendű azoknak a száma, akik tönkrementek a kormányok és a bankok játszadozása miatt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

 ócsai lakópark

A kormány korábban azt mondta, hogy ez egy mintaprojekt lesz és A+ energiaosztályba sorolt házak épülnek, ám ehelyett egy nyomornegyed lett, ahol még fűteni is csak kályhákban lehet.

Az építőipari szakma fel van háborodva, hiszen ennyi pénzből sokkal jobban hőszigetelt házakat lehetett volna építeni, melyek nulla energiával is üzemelhetnének, hogy valóban nulla legyen a rezsiköltség.

Most a silány szigetelésű házakat átadja, majd a szegény embereknek, akik drágán fűthetik, üzemeltethetik ezeket a házakat, melyek 300!!! ezer forintos négyzetméterenkénti költséggel épültek fel.

Érdekesség, hogy azokat be sem engedi a kormány a lakóparkba, akik depressziósak. Már csak a kérdés az, hogy ki az aki kiegyensúlyozott tudott maradni, miközben a bankok elvették az életük munkáját?Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb