Home / Hírek / Ócsai lakópark / Nulla energiás házakat is építhettek volna ennyi pénzből Ócsán

Nulla energiás házakat is építhettek volna ennyi pénzből Ócsán

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az állam legluxusabb költségvetésű lakóparkját a legtöbben csak “Ócsai Gettó”-nak hívják.

Ez nagyon szomorú, mert egyrészről ez a hely azért jött volna létre, hogy segítsem a devizahitel miatt bajba jutott családokon, másrészről egy zászlóshajó projekt lehetett volna.

ócsai lakóparkA szó szoros negatív értelmében valósult meg a zászlóshajó projekt. Mert valóban több pénzt locsolt el az állam az Ócsai lakóparkra, mintha egy luxus, nulla energiával működő full környezettudatos lakóparkot hozott volna létre. A felépített házakban fatüzeléssel kell fűteni, a tetőtér nem beépíthető, a hőszigetelés a 2000-es évek elején sem lett volna modernnek mondható.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A legnagyobb érdekesség, hogy még a telek sem került semmibe, de így is 2,5 milliárd forintot locsoltak bele a 80 lakásba.
Gyakorlatilag 500 ezer forintba került az államnak egyetlen egy négyzetméter ház felépítése.

Azért azt érdemes hozzátenni, hogy ma 270-290 ezer forint négyzetméterenkénti költségből már napelemekkel működő full extrás családiházat lehet építeni. 

Ma írta meg a napi.hu, hogy újabb öt ócsai lakóházba költözhetnek rövidesen be a bérlők, majd június közepéig további 20 pályázatot bírál el a Nemzeti Eszközkezelő. Amennyiben sikerül szerződni a nyertesekkel, kitehetik a megtelt táblát az egy éve összesen csaknem 2,5 milliárdból felépített, 80 lakásos lakóparkra. Ócsán nincs munkalehetőség és a busz is kétszer jön ki az új lakóparkba, tehát nagyon nehéz újrakezdeni itt a családoknak az életüket.

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

ocsa

Többször olvashattunk az Ócsai lakóparkról, na de most, hogy is áll a helyzet?

Heteken belül megkezdődik annak a nyolcvan lakásnak az építése a leendő ócsai szociális lakóparkban, amelybe ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.