Home / Háztartási ötletek / Négy hiba, amit elkövethetsz ablakmosáskor

Négy hiba, amit elkövethetsz ablakmosáskor

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az ablakmosás fortélyai között, bizony vannak olyan generációról generációra öröklődő szokások és tévhitek, amik nem biztos, hogy tényleg ragyogó ablakokat eredményeznek. Te is úgy tudtad, hogy a legjobb napsütésben ablakot mosni? Ha igen, akkor mindenképpen olvasd el ezt a cikket!

1.) Az biztos, hogy sokkal kellemesebb a gyönyörű napsütésben elkezdeni bármilyen házimunkát, de a nap melege miatt hamarabb szárad meg az ablak, így sokkal nehezebb eltávolítani az üvegről a csíkokat. A legtökéletesebb idő így igazából a száraz és felhős nap, ha pedig mégis napsütésben kezdenél neki a munkának, akkor az árnyékban levő ablakokkal a legjobb kezdeni.

landscape-1510695846-gettyimages-468784333

2.) Ha nem töröljük le az ablakok keretét, hanem kihagyjuk ezt a lépést, akkor minden folyadék ami az üvegre kerül végigfolyik a kereten is. Az összes rajta levő port sáros szennyeződéssé változtatja, amivel összepiszkolhatjuk a megtisztított üveget.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

3.) Használjunk bőségesen ablaktisztítót. Ne féljünk nagylelkűen beszórni az üvegfelületet tisztítószerrel, mert viszonylag nagy mennyiségre van ahhoz szükség, hogy a szennyeződéseket feloldja a folyadék. A csíkok sokkal láthatóbbak lesznek, ha kevés folyadékkal mossuk le az ablakot.

windows-cleaning-1024x768

4.) Az újságpapír használata a szárazra törléshez hosszú múltra tekint vissza, de igazából sokkal hatásosabbak a mikroszálas törlőkendők, mivel kiváló nedvszívó hatásuk van és moshatóak. A gyengébb papírtörlők sem túl jó megoldások, mivel szerkezetük nyomot hagyhat az üvegen.

forrás:gooshousekeeping.com

 

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Vasalási hibák – és hogy kerüljük el ezeket!

Függetlenül attól, hogy gyakorlottak vagyunk a vasalásban, vagy teljesen újak, kerülje el ezeket a gyakori …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..