„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Modern projekt Kanadában

Az Atelier Urban Face nemrég fejezte be a “Mount Royal Kiosks” projekt tervezését és fejlesztését. A három furcsa alakú épület célja, hogy a városban élő családok a Mont Royal Parkban kikapcsolódhassanak.

A Kanadában, Montreal-ban található projekt tervezésében fontos tényező volt a falu gondolata, mivel a falu ösztönzi az interakciót és a közösség érzését. A kis házak helyzete véletlenszerű, a fő pavilonnal kapcsolatban állnak és a Beaver-tónál található vízeséssel is. A tervezést két fő alkotóelem inspirálta: a fény játéka és a szél állandó változása.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az acélszerkezeteknek köszönhetően minden szerkezet másik szögben támaszkodik, mintha a szél fújná. A helyiségek akár 30 fő számára is elegendőek lehetnek. A második szerkezet szoláriumokat és berendezéseket, valamint az elsősegély-állomást tartalmazza. A harmadik jegyirodaként működik, valamint a rekreációs felszerelések tárolására alkalmas.

forrás:freshome.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ajánlott tartalom
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb