„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Modern farm Kaliforniában

A Hupomone Ranch igazi farmként funkcionált Chileno völgyében, mindössze három mérföldre Petaluma városától Kaliforniában.

A farm több mint 30 évig üresen állt és a tulajdonosok olyan pajta házat akartak építeni, ami tükrözi elkötelezettségüket a fenntartható gazdálkodás felé. A Turnbull Griffin Haesloop építészei egyszerű formát választottak, hogy az kiegészítse és illeszkedjen a környező tájhoz.

modern-residence-5-6


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A konyha elhúzható ablakai közvetlenül a kertre nyílnak. A fénnyel teli lakóterület elnyúló és hosszú déli kilátásra nyílik, a hálószoba és a konyha mindkét oldalán. A tájrendezés szerves része volt a tervezésnek és számos szabadtéri pihenőt alakítottak ki a területen. Passzív fűtési és hűtési rendszer jellemző az épületre, hőtároló tömeg és szigetelés, geotermikus energia, illetve a szoláris és fotovoltaikus panelek hozzájárulnak a ház energiahatékonyságához.

forrás: freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb