„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

LakberendezőNéder Melinda lakberendező

Luxus Loft lakások

Hatalmas ablakok, óriási terek, nagy belmagasságok, sok fény és legfőképp a ház múltjára emlékeztető ipari szellőzőcsövek, tartóoszlopok, gerendák. Sokaknak ez rideg, üres tereket jelent, holott egy loft lakás is lehet emberközeli, ahol kellemesen érezhetjük magunkat.

Kell ehhez egy életstílus, nem mindenki tud vele megbarátkozni. Legfőképpen egy jó kis vagányság szükséges ehhez a stílushoz.

Én leginkább fiatalokat (ami nekem 25-30 évest jelent) tudok elképzelni tulajdonosoknak, akik nagyvilági társadalmi életet élnek és a gyakori, sok vendég megtölti élettel a tereket.Ehhez megfelelő anyagi háttér is kell.

Szerintem izgalmas lakások, amiket könnyen otthonosra lehet varázsolni kényelmes bútorokkal, puha textilekkel, meleg hatású burkolatokkal, amik szépen ellensúlyozzák az ipari jelleg hidegségét. Nagy előnye, hogy nem kell centiznünk, hogy mi fog elférni, hanem nyugodtan túlzásokba is eshetünk, hiszen hely van bőven.

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb