„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Modern design kandallók

Elmúlt már a hagyományos kandalló időszaka. Az Elena Colombo által tervezett modern tűzhelyek új értelmet adnak a kandallók designjai között. Melegséget és hangulatot kínálnak modern külsővel.

A „Lángoló szeánsz asztal” nagyszerű darabja lehet bármelyik nappalinak. Az ovális asztallap rozsdamentes acélból készült, amely fel van függesztve a mennyezetre. Az asztallap szélén körbe kis tálak lettek kialakítva. Kiegészítve egy- két designos székkel vagy zsámollyal még otthonosabbá varázsolhatjuk az összképet. Ezt a kandallótípust bármilyen méretben és különböző anyagokból elérhetjük.

Az „Égő kalitka” nagyszerű kiegészítője lehet bármelyik otthonnak. Rozsdamentes acélból készül, mely meg van hajlítva egy gömb alaknak. A közepéből emelkedik ki a láng, amely krómozott, kis gömbökkel van kirakva.

Az „Égő híd” remek, hajlított acélból készül és 30 láb magas, 75 láb széles. A tűz vonala követi a görbületeket, mesés fókuszpontot kialakítva.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Másik modern design a „Tűzrakás” kandalló. Ez a szobrászi kandalló egy hengerelt tölcsérformát alkot rozsdamentes acélból, mely tövében kis kövek vannak elhelyezve. Elérhető bármilyen anyagból és méretben, akár egyedi igényeket is kielégítve.

A „Lótusz kehely” kandalló, amelyet a virág alakja inspirált, rozsdamentes acélból készül. A szirmok körbeölelik a lángot. Ez a romantikus, mégis modern kandallót egyéni igények alapján alakítják ki, hogy megfeleljen bármilyen helyi adottságnak.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb