Home / Hírek / Könnyűszerkezetes ház építés 2019-ben még 5% ÁFÁ-val! Gyors kivitelezési idővel.

Könnyűszerkezetes ház építés 2019-ben még 5% ÁFÁ-val! Gyors kivitelezési idővel.

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Aki ki szeretné használni az 5%-os ÁFA árcsökkentő előnyét, annak nagyon gyorsan cselekednie kell, mert nagyon gyorsan fogy az idő a 2019. december 31-hez közeledve. 

2019. december 31. az utolsó dátum, hogy a használatbavételi eljárás és az ingatlan bejegyzés megtörténjen, ennek hiányában 5% helyett 27%-os ÁFA összeggel kell számlázni a ház vállalkozói díját. 

Könnyűszerkezetes családi ház falpanel gyártósor CNC gépének képe

Cégünk kulcsrakész házat korlátozott számban tud már csak vállalni a 2019-es évre, de külső kulcsrakész állapotú házra még több tucat ház felépítésére rendelkezünk kapacitással. A külső kulcsrakész házaink kívülről teljesen készen vannak, azaz be vannak építve a nyílászárók és a vakolatrendszer a színezéssel együtt elkészül, a tetőfedés és az ereszrendszer is 100%-ban átadásra kerül. A bővített külső kulcsrakész kivitelben a lakás belső részében a hőszigetelés és a gipszkarton borítást is megvalósítjuk a villamos gépészeti csövek elhelyezésével. Önnek csak a gépészeti szerelést, hőszigetelt burkolatok fogadására alkalmas aljzatot, a festést és a burkolást kell elvégezni helyi munkaerő, lehetőség szerint akár ismerősök, barátok igénybevételével. Mivel a készházak építése, értékesítése termékértékesítésnek minősül, így a külső kulcsrakész állapot akkor is 5% ÁFA összeggel kerül kiszámlázásra, ha a befejező munkákat nem a cégünk végzi el.

Könnyűszerkezetes családi ház falpanelek gyártósora

Családi házainkat acél és fa vázszerkezetből is el tudjuk készíteni. 

A könnyűszerkezetes acélszerkezetes külső kulcsrakész házaink 7 hét alatt, míg a favázas külső kulcsrakész házaink 4 hét alatt készülnek el. Cégünk kizárólag prémium minőségű családi házakat gyárt és szerel össze. 

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

 

Minden házunk egyedi tervezésű, ahol teljesen szabad alaprajzi és homlokzati elképzelések valósíthatóak meg. Mivel házaink üzemben készülnek, a szerkezetépítéshez csak minősített alapanyagokat használunk fel, így azt cégünk szerzi be. Tehát nincs lehetőség acélszerkezet, faszerkezet, hőszigetelés, gipszrostlap, vagy akár külső nyílászáró saját beszerzésre és beépítésre sem, mint ahogy egy autógyárba sem vihetünk be egy ablakot,  vagy egy saját gázpedált, hogy szereljék be. Erre azért van szükség, mert a családi ház szigorú minősítésen esett keresztül és csak akkor lehet állandóan ugyanazt a minőséget produkálni, ha a kipróbált, letesztelt, bevizsgált termékeket használunk fel. Az ablakok, a tető formája, színe, a vakolat struktúrája, színe teljesen szabadon választható az alaprajzi és homlokzati kialakítással együtt. Természetesen kulcsrakész állapotú ház esetében a beltéri ajtók, burkolatok, szerelvények és fajanszok egyedi igény alapján kerülnek beépítésre és kivitelezésre. 

Figyelem!

A családi ház kivitelezési határidejét az elkészített, elfogadott építésztervek és ez alapján elkészülő gyártmánytervek jóváhagyásától és az előleg beérkezésétől kell számítani.
Az előregyártott családi házak nagy odafigyelést jelentenek a Megrendelői oldalról, mert az elkészített és üzemben legyártott ház elemek helyszínen történő módosítása igen költséges.

Tehát az építész tervezés és az egyéb előkészítő munkák, mint a villamos és víz gépész tervek és gyártmánytervek sokkal nagyobb gondosságot jelentenek, mint egy hagyományos ház esetében. Pontosan kell tudni a bútorozási elképzelést és a szerelvények helyét és darabszámát. Ehhez cégünk minden szakmai segítséget megad a Kedves Megrendelők számára. 

Azáltal, hogy a favázas családi házaink modern robotizált ház gyárban készülnek, a garantált méretpontosság és anyagminőség, valamint az emberi tévedés kizárása hatalmas előnyt jelent a helyszínen szerelt házakhoz képest.  

Családi házainkat előre meghatározott áron, árgarancia vállalása mellett gyártjuk és szereljük össze. Így Ön pont annyit fog fizetni amennyiben a szerződéskötéskor megállapodott a cégünkkel. 

A kategóriás Bisnode, Opten és Cofis pénzügyi minősítéssel rendelkezünk, az építést ISO minőségirányítási rendszerben végezzük!

Könnyűszerkezetes nagy paneles favázas és acélszerkezetes családi házaink vállalási árait és a kivitelezési határidőket ide kattintva érheti el. 

 

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

15 millióra emelik a maximális CSOK kölcsönt és már 2 gyermek esetében 10 millió forint az igényelhető összeg

A kormány pár napja kivezette a lakáskasszát a piacról és egy héten belül meg is …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..