„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

HírekMinősítéseink

“AA” kategóriás minősítést kaptunk az OPTEN és BISNODE cégminősítőktől

Ez a cikkünk már több, mint kettő éves. Azóta, nem csak megtartottuk, hanem még magasabb szintű cég minősítéssel rendelkezünk. ű

Friss cikk: https://kp.hu/3-cegminosito-minositette-vallalkozasunkat/

A Kp Sales House Kft-t, a www.kp.hu weboldal üzemeltetőjét és egyben az általunk ajánlott családi házak kivitelező cégét az idei évben két egymástól független cégminősítő vállalkozás “A” kategóriás cégként minősítette.

A két cégminősítő több száz adat alapján napi szinten vizsgálja a piac összes szereplőjét és ez alapján bocsájtja ki a minősítéseit. Mindkét minősítő más-más elvek alapján osztályozza a cégeket.

OPTEN KP Sales House Kft A minősítés

OPTEN minősítés: Az OPTEN Kft. 1994 óta az üzleti és céginformációs piac meghatározó szereplője, az általa alkalmazott kockázati modell több száz változó alapján rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusokat használva, mindig a legfrissebb pénzügyi adatokat alapul véve. Pénzügyi, cégjegyzéki és egyéb hivatalosan közzétett adatok felhasználásával, matematikai és statisztikai módszerek alapján naponta kiszámítja az adott cég egy éven belüli fizetésképtelenségi eljárás alá kerülésének valószínűségét (scoring modell). Ennek eredményeként a hazai cégeket 4 különböző (A, B, C, D) kockázati kategóriába sorolják be. Az “A” kategória a legmagasabb kategória, melyre a magyar vállalkozások 2,33%-a jogosult.

A kockázati index egy fizetésképtelenségi valószínűséggel arányos mutatószám, amely egy 1-100-ig terjedő skálán jellemzi, hogy a cég mekkora valószínűséggel fog fizetésképtelenségi eljárás alá kerülni. A mutató több száz paraméter alapján nagy megbízhatósággal képes előre jelezni egy cég fizetésképtelenségét. Minél alacsonyabb a mutató értéke, annál megbízhatóbb a jellemzett vállalat, és annál kisebb a fizetésképtelenségi eljárás alá kerülés valószínűsége.

Kp Sales House Kft Bisnode a kategóriás minősítés

BISNODE minősítés:Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Kp Sales House Kft, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 7,44%-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Bisnode cégben a cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

A Kp Sales House Kft számára rendkívüli megtiszteltetés, hogy az OPTEN és a BISNODE objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhet. Hatalmas figyelmet fordítunk arra, hogy tisztességesen dolgozzunk, korrekten teljesítsünk és időben fizessünk partnereinknek. Cégünk bizonyítani szeretné, hogy az építőiparban nem csak körbetartozások és hibás teljesítések vannak, hanem korrektül is jelen lehet lenni ebben az iparágban is. 

A KP Sales House Kft a Megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében “lakó- és nem lakó épület építése” területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

Kp Sales House Kft ISO minősítésKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb