Home / Akciók / Készház akció! Ajándék konyhabútor és tervezés

Készház akció! Ajándék konyhabútor és tervezés

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Építtessen a kp.hu-val Horizont könnyűszerkezetes házat és mi ajándékba adjuk a konyhabútort és a tervezést.

100 m²-es családi ház esetében egy Horizont családi ház 20 millió forint körüli összegből lehet felépíteni.

Természetesen a ház geometriája, a helyiségek száma, mérete ezt befolyásolhatja. Ugyancsak ártényező lehet az, hogy milyen felszereltséggel rendelik meg a készházat a Kedves Megrendelőink.


A 200 ezer Forint/m² ár egy 100 m²-es családi ház esetében irányadó, egy kisebb háznál ez a fajlagos költség több lesz, egy nagyobb háznál pedig lényegesen kevesebb.

Ez abból adódik, hogy egy kicsi házban is megvannak azok az alap dolgok, mint amiből a nagy házban sincs kevesebb. Ilyenek pl: kémény, gázkazán, bejárati ajtó, garázsajtó, stb…

A feltüntetett ár kulcsrakész kivitelezésre vonatkozik, tartalmazza az alapozást, a 25%-os megemelt áfát, valamint az ingyenes konyhabútort és az építésztervek elkészítését.

 • A Horizont® kiemelten energiatakarékos családi házat cégünk mindössze 2 hónap alatt kulcsrakész állapotra elkészíti Önnek.
 • A Horizont® készház hőszigetelési értéke háromszor jobb, mint egy 38cm-es tégla épület, A + energiaosztályba tartozik.
 • A Horizont® kiemelten energiatakarékos készházak ÉME, ISO, Makész védjeggyel rendelkeznek.
 • Korlátlan tervezői szabadság, minden megkötöttség nélkül, amit Ön megálmodik, mi megtervezzük és felépítjük.
 • Fix, garantált, előre kialkudott áron építjük fel családi házát, Önt nem érinthetik az építőanyag áremelések, mert mi árgaranciát adunk.
 • Önnek nem kell az építés közben idegeskednie, anyagok után rohangálnia, munkákat leszervezni, mert mindezt egy kézben mi elvégezzük Ön helyett.

Mit kell Önnek tennie?

 • A kapcsolat menüben, (itt) írjon részünkre, adja meg elérhetőségét és mi 1 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 • Ezt követően egy Önnek alkalmas időpontban be kell fáradnia a Budapesti irodánkba (mely a Gubacsi u. 47. szám alatt található) ahol kollégánk bemutatja Önnek az építési rendszerünket élőben. Megtekintheti a bemutatótermünkben a különböző Horizont® fal, födém és tetőszerkezeteket, ezenkívül be tudjuk mutatni, hogy hogyan zajlik az épület szerkezetének szerelése gyártó üzemünkben.

Mi történik ezután?

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.
 • Ha rendelkezik tervekkel, akkor az első találkozás előtt (itt) elküldheti részünkre, hogy az előzetes árkalkulációt elkészíthessük.
 • Ha nem rendelkezik tervekkel, abban az esetben felkészült tervezőnk megtekinti a telket, egyeztet az építési hatósággal, majd az Ön igényeinek figyelembevételével pár nap alatt elkészít több beépítési javaslatot, alaprajzot és homlokzati rajzot. Ha a végleges rajzok elkészülnek, kollégánk a hatóságoknál eljárva engedélyezteti az épületet. Tervezőink a pénzügyi lehetőségeit is figyelembe veszik az épület tervezésekor, így minden tekintetben egyedi Önnek szóló rajz fog készülni.
 • A tervezési fázisban kialkudott ár alapján elkészítjük a szerződést, majd a jogerős építési engedély birtokában legyártjuk a gyártmánytervek alapján az Horizont® épület fal, tető és födémszerkezetét.
 • A legyártott Horizont® acélszerkezeti elemekből üzemünkben előszereljük a falakat és a tetőszerkezetet, majd a helyszínre szállítjuk.
 • Az időközben cégünk által elkészített fogadószintre felépítjük az épületet, mely egy átlagos családi ház esetében 2 hónapot vesz igénybe.

Mikor költözhetek az első találkozástól számítottan?

 • Amennyiben tervekkel, engedéllyel rendelkezik, akkor akár 60 napon belül.
 • Amennyiben mi készítjük a terveket és az engedélyeztetést is cégünk intézi, akár 100 napon belül.

Milyen terv alapján építik meg 20 millió forintos összegért a családi házat?

 • A tervezés minden esetben egyedi, tehát nem típusterv.
 • A megadott ár egy 45 méter külső falból álló 3 szobás, nyeregtetős családi ház esetén érvényes, ha ennél több helyiség kerül kialakításra, az árat pontosítani kell.
 • Az ár extra szigetelést tartalmaz, mely összesen 25 cm teljes szigetelést jelent a falakban, és 20 cm szigetelést a födémben.

Érdemes elgondolkodni a geotermikus fűtésrendszer kialakításán is, hiszen jelenleg igényelhető 1,5 Millió forint vissza nem térítendő állami támogatás a NEP 2009 pályázat keretén belül.

A konyhabútor értéke 100m²-es ház alatti méretben 300 ezer forint, ennél nagyobb ház méret esetében 450 ezer forint értékű.

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Családi ház építés téglából 330 ezer forint/m2-es bruttó (ÁFÁS) áron

Kulcsrakész családi ház építés téglából az egész ország területén  (bruttó áfás ár 330 ezer Ft/m2) …

8 hozzászólás

 1. jó napot kívánok! A kérdésem az lenne hogy Szlovákiában is vállalnak e házépítést, Sátoraljaújhelyhez közel. Köszönöm

 2. Jó napot kívánok! Nagyon megtetszett a Krisztina 123 -as típustervben bemutatott ház. Érdekelne a kulcsrakész ár.Köszönöm. Kovács Judit

 3. Kérdésem ,hogy Fót Szent István hegyen van egy un.bungallóm. Ehhez szeretnét egy 2 x 3 méteres részt hozzáépíteni. Lehetséges-e és mennyi a m2 ár.
  Üdv: Katalin
  Én még nem kérdeztem.

 4. Kedves Katalin!
  Kérem küldje el a telefonos elérhetőségét az arajanlat(@)kp.hu címre, hogy kollégánk felkereshesse Önt egyeztetés céljából.
  Köszönettel:
  Kp.hu

 5. Érdekllődni szeretnék,hogy ikerház érdekelne,aminek az egyikfele kb-100-nm a másik 60nm lehetséges-e?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..