„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Akciók

Készház akció! Ajándék konyhabútor és tervezés

Építtessen a kp.hu-val Horizont könnyűszerkezetes házat és mi ajándékba adjuk a konyhabútort és a tervezést.

100 m²-es családi ház esetében egy Horizont családi ház 20 millió forint körüli összegből lehet felépíteni.

Természetesen a ház geometriája, a helyiségek száma, mérete ezt befolyásolhatja. Ugyancsak ártényező lehet az, hogy milyen felszereltséggel rendelik meg a készházat a Kedves Megrendelőink.


A 200 ezer Forint/m² ár egy 100 m²-es családi ház esetében irányadó, egy kisebb háznál ez a fajlagos költség több lesz, egy nagyobb háznál pedig lényegesen kevesebb.

Ez abból adódik, hogy egy kicsi házban is megvannak azok az alap dolgok, mint amiből a nagy házban sincs kevesebb. Ilyenek pl: kémény, gázkazán, bejárati ajtó, garázsajtó, stb…

A feltüntetett ár kulcsrakész kivitelezésre vonatkozik, tartalmazza az alapozást, a 25%-os megemelt áfát, valamint az ingyenes konyhabútort és az építésztervek elkészítését.

 • A Horizont® kiemelten energiatakarékos családi házat cégünk mindössze 2 hónap alatt kulcsrakész állapotra elkészíti Önnek.
 • A Horizont® készház hőszigetelési értéke háromszor jobb, mint egy 38cm-es tégla épület, A + energiaosztályba tartozik.
 • A Horizont® kiemelten energiatakarékos készházak ÉME, ISO, Makész védjeggyel rendelkeznek.
 • Korlátlan tervezői szabadság, minden megkötöttség nélkül, amit Ön megálmodik, mi megtervezzük és felépítjük.
 • Fix, garantált, előre kialkudott áron építjük fel családi házát, Önt nem érinthetik az építőanyag áremelések, mert mi árgaranciát adunk.
 • Önnek nem kell az építés közben idegeskednie, anyagok után rohangálnia, munkákat leszervezni, mert mindezt egy kézben mi elvégezzük Ön helyett.

Mit kell Önnek tennie?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
 • A kapcsolat menüben, (itt) írjon részünkre, adja meg elérhetőségét és mi 1 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 • Ezt követően egy Önnek alkalmas időpontban be kell fáradnia a Budapesti irodánkba (mely a Gubacsi u. 47. szám alatt található) ahol kollégánk bemutatja Önnek az építési rendszerünket élőben. Megtekintheti a bemutatótermünkben a különböző Horizont® fal, födém és tetőszerkezeteket, ezenkívül be tudjuk mutatni, hogy hogyan zajlik az épület szerkezetének szerelése gyártó üzemünkben.

Mi történik ezután?

 • Ha rendelkezik tervekkel, akkor az első találkozás előtt (itt) elküldheti részünkre, hogy az előzetes árkalkulációt elkészíthessük.
 • Ha nem rendelkezik tervekkel, abban az esetben felkészült tervezőnk megtekinti a telket, egyeztet az építési hatósággal, majd az Ön igényeinek figyelembevételével pár nap alatt elkészít több beépítési javaslatot, alaprajzot és homlokzati rajzot. Ha a végleges rajzok elkészülnek, kollégánk a hatóságoknál eljárva engedélyezteti az épületet. Tervezőink a pénzügyi lehetőségeit is figyelembe veszik az épület tervezésekor, így minden tekintetben egyedi Önnek szóló rajz fog készülni.
 • A tervezési fázisban kialkudott ár alapján elkészítjük a szerződést, majd a jogerős építési engedély birtokában legyártjuk a gyártmánytervek alapján az Horizont® épület fal, tető és födémszerkezetét.
 • A legyártott Horizont® acélszerkezeti elemekből üzemünkben előszereljük a falakat és a tetőszerkezetet, majd a helyszínre szállítjuk.
 • Az időközben cégünk által elkészített fogadószintre felépítjük az épületet, mely egy átlagos családi ház esetében 2 hónapot vesz igénybe.

Mikor költözhetek az első találkozástól számítottan?

 • Amennyiben tervekkel, engedéllyel rendelkezik, akkor akár 60 napon belül.
 • Amennyiben mi készítjük a terveket és az engedélyeztetést is cégünk intézi, akár 100 napon belül.

Milyen terv alapján építik meg 20 millió forintos összegért a családi házat?

 • A tervezés minden esetben egyedi, tehát nem típusterv.
 • A megadott ár egy 45 méter külső falból álló 3 szobás, nyeregtetős családi ház esetén érvényes, ha ennél több helyiség kerül kialakításra, az árat pontosítani kell.
 • Az ár extra szigetelést tartalmaz, mely összesen 25 cm teljes szigetelést jelent a falakban, és 20 cm szigetelést a födémben.

Érdemes elgondolkodni a geotermikus fűtésrendszer kialakításán is, hiszen jelenleg igényelhető 1,5 Millió forint vissza nem térítendő állami támogatás a NEP 2009 pályázat keretén belül.

A konyhabútor értéke 100m²-es ház alatti méretben 300 ezer forint, ennél nagyobb ház méret esetében 450 ezer forint értékű.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

8 hozzászólás

 1. jó napot kívánok! A kérdésem az lenne hogy Szlovákiában is vállalnak e házépítést, Sátoraljaújhelyhez közel. Köszönöm

 2. Jó napot kívánok! Nagyon megtetszett a Krisztina 123 -as típustervben bemutatott ház. Érdekelne a kulcsrakész ár.Köszönöm. Kovács Judit

 3. Kérdésem ,hogy Fót Szent István hegyen van egy un.bungallóm. Ehhez szeretnét egy 2 x 3 méteres részt hozzáépíteni. Lehetséges-e és mennyi a m2 ár.
  Üdv: Katalin
  Én még nem kérdeztem.

 4. Érdekllődni szeretnék,hogy ikerház érdekelne,aminek az egyikfele kb-100-nm a másik 60nm lehetséges-e?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb