„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

HírekZöld hírek

Zöld Építés Hete – szeptember 12-16.

2022-ben is várja az érdeklődőket a Nemzetközi Zöld Építés Hete
 

A közelmúlt globális és hazai atombombája, a covid, majd napjainkban az ukrajnai háború, az ezzel együtt nyakunkba szakadt energiaválság, ezáltal az energiaárak drasztikus emelkedése, a rezsicsökkentés korlátozása és az elszabaduló infláció közepette az életben még nem volt ennyire fontos, hogy zöld, zöldebb otthonokban, világban éljünk.

A zöld építés, a zöld otthonok, a fenntartható lakókörnyezet a Földünkre, ránk emberekre és a gazdaságunkra nézve is jövőtudatosak.

A szeptember 12-16. között megrendezett Nemzetközi Zöld Építés Hete eseményein megvalósult példákon és jó gyakorlatokon keresztül mutatjuk meg, hogyan érdemes cselekedni, hogy mindannyian fenntarthatóbb épített környezetben élhessünk.

A World Green Building Council (WorldGBC) kezdeményezésére elindított, több kontinensen átívelő Nemzetközi Zöld Építés Hete eseménysorozaton várunk minden szakmai és magánszemély érdeklődőt!

A HUGBC programjai itt érhetőek el: https://www.hugbc.hu/nemzetkozi-zold-epites-hete-2022

A MAKÉSZ tagjai is készültek a Zöld Építés Hetére, így több MAKÉSZ tag és védjegyes vállalkozás gyárlátogatással és épülőfélben lévő készház, könnyűszerkezetes ház megtekintési lehetőségét biztosítja. A MAKÉSZ partnerek “Zöld Építés Hete” programjai a következő bannerre kattintva érhető el:

Természetesen a Kp Sales House Kft is részt vesz az idei “Zöld Építés Hete” programokban, ráadásul minden nap különböző programokkal várjuk az érdeklődőket.

Egész héten nyílt nap lesz a Kp Sales House Kft tököli készház üzemében és bemutatótermében.

Kezdés minden nap 8.00-kor, zárás: 17.00 óra (ha Önnek ez nem felel meg és csak később tud jönni, kérem jelezze a kapcsolat menüben megadott elérhetőségeken)

Az érdeklődők megtekinthetik a készház üzemet, az acélszerkezetes és faszerkezetes falak gyártását.
Lehetőség van egy kulcsrakész és több darab félkész moduláris- és mobilház megtekintésére.

A gyárlátogatás, a telephelyünkön található bemutató mobil- és modulház megtekintés mellett két helyszínen épülő készházunkat is meg lehet nézni vezetett túra keretében.

Mindkét épülő családi ház extra hőszigeteléssel készül, mely természetesen a STEICO BIO fagyapot szigetelése és teljesen nulla külső energiaigénnyel fog működni, mert napelemes és hőszivattyús megoldással üzemel.

A helyszíni épülő házak megtekintésére csak regisztráció mellett van lehetőség, melyet érdemes időben elvégezni, hiszen korlátozott személy látogathat egy-egy épülő házat.
Az egyik épülő házunk, mely megtekinthető Ráckevén, a másik Budajenőn található.


A házak megtekintésére 2022. szeptember 14. és szeptember 15. napján van lehetőség telefonos vagy e-mailes regisztrációt követően!!!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

2022. szeptember 16. napján az érdeklődők élőben megtekinthetik és kipróbálhatják a STEICO farost szigetelés gépi befújását.

A látogatók, akik a Zöld építés hetén a gyártást és a bemutatótermet meglátogatják, extra 5%-os kedvezményt kapnak a STEICO födém hőszigetelés árából, mely kupont egy évig felhasználhatják az egész országban történő munka megrendelése esetén.

Bemutató moduláris ház – igazi fa padlóburkolat, fa nyílászárók a Németh-Fa Kft gyártásából. 25 cm fal és 30 cm-es padló hőszigetelés.


Ezen a héten, akik félkész vagy kulcsrakész házat rendelnek, az egyébként is kiemelten energiatakarékos házak szigetelésére extra + 5 cm hőszigetelést kapnak a födémen és a külső falakon.

2022. szeptember 16.
A MAKÉSZ Zöld Építés Hete záró eseménye a telephelyünkön lesz az alábbi programokkal:
– 10.00 Megnyitó Kárpáti József MAKÉSZ elnök beszéde
– 10.10 Kulcsrakész modulház bemutatatása Borka Árpád által
-10.30 Üzem látogatás, modulház gyártás bemutatása Borka Árpád közreműködésével
-11.00 Környezetbarát, karbon semleges technológiák, ÖKO ill. zöld építkezések, vályog, szalma, kender, fa épületek, nemzetközi tapasztalatok. Az előadás vezetője: Bíró Péter, a MAKÉSZ nemzetközi kapcsolatokért felelős, egyedüli magyar diplomás épület biológusa. 
– 11.45 Alacsony rezsijű, plusz energiás épületek, ÖKO házak készházak, könnyűszerkezetes házak építési helyzete lehetősége Magyarországon. Előadók: Kárpáti József, Borka Árpád 
– 12.00 A Nemzetközi Zöld Építés Hete értékelése a MAKÉSZ részvételéről. Előadó: Kárpáti József 

Címünk: Tököl Vince tanya, Útvonal tervezés a Google segítségével: https://tinyurl.hu/woCk

A Kp Sales House Kft internetes elérhetőségei: https://kp.huhttps://otthontervek.huhttps://puzzlehome.eu

Regisztráció telefonon és e-mailban is lehetséges. Elérhetőség: 06-20/444-44-24, info@kp.hu

A Zöld építés hetére írt cikkünket itt olvashatja: https://evosz-makesz.hu/puzzlehome-fenntarthato-keszhazak-es-modularis-hazak/Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb