„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

Julia Roberts gyönyörű hawaii háza

Julia Roberts, aki egyike Hollywood A listás színészeinek és a közelmúltban piacra dobta Kauai North Shore-i tengerparti otthonát 29.8 millió dolláros irányáron.

A színésznő 2011-ben vásárolta az ingatlant 14 millió dollárért, de úgy tűnik, már nincs szüksége erre a csodálatos hawaii házra. Az ingatlan eredeti tulajdonosa Hans Peter Faye volt, aki egy ültetvény vezetője volt. 1945-ben vásárolta fel a már világhírű Hanalei Bay partján található ingatlanokat. Most Roberts azt tervezi, hogy ugyanezt az ingatlant közel 30 millió dollárért adja el. A ház 380 négyzetméter területű és négy fürdőszobát és hét tágas hálószobát tartalmaz. A tengerpart fölé magasodik és számos designer munkálkodott azon, hogy megfeleljen bármelyik sztár igényének.

julia-roberts-hawaii-home-710

Az ingatlan jövőbeni tulajdonosa ezen felül egy engedéllyel is gazdagabb lesz, amely lehetővé teszi egy további 900 négyzetméteres lakótér és medence építésére. Természetesen a legnagyobb értéke ennek az ingatlannak a két hektáros tengerpart. Nincs más ilyen ingatlan Kauai szigeten, ami kétségtelenül segíti Robertset abban, hogy megkapja a vágyott árat. Azonban Roberts nem az egyetlen celeb, akinek Kauai szigeten van ingatlana. A közelmúltban, a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg is vásárolt több mint 350 hektáros területet durván 66 millió dollárért, és Chuck Norris tulajdonában is van egy ház, nem messze Roberts ingatlanától is.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:celebrityhousepictures.com

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb