„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

Johnny Depp eladó lakásai

A zavaros magánéletű színész Johnny Depp úgy döntött, hogy eladja az öt Los Angeles-i lakását. A színész lakásainak összterülete 1150 négyzetméter és a tőzsdei áruk 12.7 millió dollár.

Kilenc hálószobát, 14 fürdőszobát találunk az öt különböző térben, minden penthouse saját, egyedi stílusú, habár az art deco stílus áthatja mindegyiket. A penthouse-okat a Clocktower Eastern Columbia Buildingben találjuk és ez az épület 1930-ban épült, így a penthouse tükrözi a korszak eklektikus stílusát. Faragott konyhai szigetek, texturált hátterek és mintás függönyök, elegáns csillárok és világítótestek ékesítik az összes belső teret. Színes falak és berendezési tárgyak egy állandó témára épülnek mind az öt penthouse szobáiban.

johnny-depp-asking-12-7m-for-art-deco-penthouse-compound-in-l-a18


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Annak ellenére, hogy az 1930-as hangulattal rendelkezik, modern funkciókkal is felszerelt. Ilyenek a rozsdamentes acél konyhai készülékek, industrial hatású párkányok az erkélyeken és lépcsők között. Os Gemeos-brazil utcai művész freskói díszítik a belső teret. Az egyik penthouse-t , kézi szövésű szőnyeg és marokkói bőr puff és extravagáns beépített fa polcok díszítik. A lakások megvásárolható külön-külön vagy együttesen. Depp egyenként használta őket, az egyik művészeti stúdió volt, míg a másik lakosztályként szolgált.

forrás:celebrityhousepictures.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb