Home / Celeb lakások / Johnny Depp eladó lakásai

Johnny Depp eladó lakásai

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A zavaros magánéletű színész Johnny Depp úgy döntött, hogy eladja az öt Los Angeles-i lakását. A színész lakásainak összterülete 1150 négyzetméter és a tőzsdei áruk 12.7 millió dollár.

Kilenc hálószobát, 14 fürdőszobát találunk az öt különböző térben, minden penthouse saját, egyedi stílusú, habár az art deco stílus áthatja mindegyiket. A penthouse-okat a Clocktower Eastern Columbia Buildingben találjuk és ez az épület 1930-ban épült, így a penthouse tükrözi a korszak eklektikus stílusát. Faragott konyhai szigetek, texturált hátterek és mintás függönyök, elegáns csillárok és világítótestek ékesítik az összes belső teret. Színes falak és berendezési tárgyak egy állandó témára épülnek mind az öt penthouse szobáiban.

johnny-depp-asking-12-7m-for-art-deco-penthouse-compound-in-l-a18

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Annak ellenére, hogy az 1930-as hangulattal rendelkezik, modern funkciókkal is felszerelt. Ilyenek a rozsdamentes acél konyhai készülékek, industrial hatású párkányok az erkélyeken és lépcsők között. Os Gemeos-brazil utcai művész freskói díszítik a belső teret. Az egyik penthouse-t , kézi szövésű szőnyeg és marokkói bőr puff és extravagáns beépített fa polcok díszítik. A lakások megvásárolható külön-külön vagy együttesen. Depp egyenként használta őket, az egyik művészeti stúdió volt, míg a másik lakosztályként szolgált.

forrás:celebrityhousepictures.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

metallica-guitarist-kirk-hammetts-san-francisco-home-lists-for-16m3

Kirk Hammett otthona

Míg a Metallica szólógitárosa Kirk Hammett igazi kemény rocker a színpadon, a színpadon kívül azonban ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.