„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Impozáns családi ház a fenntarthatóság szellemében

A Skyline Residence egy példa, a modern fenntartható építészetre, arra tervezték, hogy annyi elektromos energiát termeljen napenergia segítségével, mint amennyit a ház fogyaszt évente.

Az impozáns családi házat a Nathan Good Architects képzelte el és valósította meg egy nagylelkű 1,7 hektáros telken Portlandban, az Egyesült Államokban, egy középkorú házaspár és három gyermekük számára. Az építész csapat, az épületet a telek távoli északi oldalán helyezte el, hogy csökkentse a Skyline Boulevard zaj hatását, és optimalizálja a természetes megvilágítást illetve lehetővé tegye az udvarra néző kilátást.

modern-residence-7A rezidencia három szintre van osztva, az első emeleten helyezkedik el az előszoba, nagy szoba, mosókonyha, garázs, valamint a felső szinten három hálószoba és három fürdőszoba. A játékterem, edzőterem, mechanikus és rakodóhelyek az alsó szinten találhatóak. A lakóhely fenntartható funkciói a bőséges természetes megvilágítás, alacsony-nyomású vízvezeték szerelvények, hatékony vízgazdálkodás és a zöld tetők.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb