„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Esettanulmány

Golf House: brutalista modern otthon

Az Eneseis Arquitectura építészeti cég Golf House projektjének alapkoncepcióját annak elhelyezkedése inspirálta. A telek az alicante-i San Juan strandon, egy olyan fejlődő területen található, ahol akadálytalan, lehengerlő kilátás nyílik a golfpályára.

Az „U” alakú szerkezeti elrendezéssel az építészek arra törekedtek, hogy az otthon teljes privát szférát biztosítson a szomszédos épületekkel szemben, és nyitva álljon az északi oldal és az értékes kilátás felé. Az ingatlan formabeli kialakítása követi a telek egyenetlenségeit, amely egyedi megjelenést kölcsönöz az otthonnak.

A földszint képezi a projekt jelentős részét, ahol a nyilvános terek egyetlen szakaszba vannak elrendezve, „L” alakot képezve, lehetővé téve az privát szférát az egyes hálószobákban, anélkül, hogy elveszítenék a közöttük lévő kapcsolatot.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Mind a külső, mind a belső terek esztétikájában meghatározó szerepet játszik a nyers beton, mely brutalista, merev megjelenését a nagy üvegfelületek ellensúlyozzák.

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb