Home / Lakberendezés és stílus / Fürdőszobák fém textúrával

Fürdőszobák fém textúrával

Régebben tabu volt a fémes textúrák keverése egy térben – túl soknak számított. Ma azonban a fémek szándékos mixelése a kontrasztot és a vizuális érdeklődést kelti fel. Művészi, elegáns és stílusos megjelenést hozhatunk létre velük a fürdőszobában.

Az arany és az ezüst ötvözésével nem tévedhetsz nagyot. A két legnépszerűbb fém árnyalatai kombinálhatók oly módon, hogy ténylegesen egyensúlyba kerüljenek egymással. A hideg ezüst és a meleg arany elegáns kontrasztot kölcsönöz a fürdőszobának.

Adjon bronzot a színpompához
Nem csak két lehetőség van. A fenti képen látható design ötvözi az arany lámpatesteket, az ezüstcsapokat és a bronz fogantyúkat. Ez a tér megmutatja, hogy a kevert fémek bármely kombinációja miként működik. A helyiség tetején arany téma, ezüstszínű árnyalat középen és bronz az alsó szekrényeken. Logikusan halad az arany-ezüst-bronz, mint a díjak.

A fenti képen látható, hogy hogyan lehet kombinálni a fémeket. Az arany fogantyú jól illeszkedik a meleg fa színezéséhez. Eközben a hűvös polírozott nikkel típusú csaptelep szépen illeszkedik a fehér márványhoz. A világos, krómozott lámpatestek a világos arany tükörkeret egyik oldalán ülnek.

Ha nem szeretnéd felújítani az egész fürdőszobát, akkor egy fémből készült szobor vagy művészi tárgy és tükör is már feldobhatja a helyiséget.

Az egyik módja a kevert fémek kombinációjához a fürdőszobában az, hogy ha a sötétet és a fényeset keverjük. A sötét kovácsoltvas kabinet fogantyúja jól illeszkedik egy fényes ezüstszínű színhez, mint a króm a csaptelepen.

forrás:freshome.com

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..