Home / Lakberendezés és stílus / Fürdőszobák fém textúrával

Fürdőszobák fém textúrával

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Régebben tabu volt a fémes textúrák keverése egy térben – túl soknak számított. Ma azonban a fémek szándékos mixelése a kontrasztot és a vizuális érdeklődést kelti fel. Művészi, elegáns és stílusos megjelenést hozhatunk létre velük a fürdőszobában.

Az arany és az ezüst ötvözésével nem tévedhetsz nagyot. A két legnépszerűbb fém árnyalatai kombinálhatók oly módon, hogy ténylegesen egyensúlyba kerüljenek egymással. A hideg ezüst és a meleg arany elegáns kontrasztot kölcsönöz a fürdőszobának.

Adjon bronzot a színpompához
Nem csak két lehetőség van. A fenti képen látható design ötvözi az arany lámpatesteket, az ezüstcsapokat és a bronz fogantyúkat. Ez a tér megmutatja, hogy a kevert fémek bármely kombinációja miként működik. A helyiség tetején arany téma, ezüstszínű árnyalat középen és bronz az alsó szekrényeken. Logikusan halad az arany-ezüst-bronz, mint a díjak.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A fenti képen látható, hogy hogyan lehet kombinálni a fémeket. Az arany fogantyú jól illeszkedik a meleg fa színezéséhez. Eközben a hűvös polírozott nikkel típusú csaptelep szépen illeszkedik a fehér márványhoz. A világos, krómozott lámpatestek a világos arany tükörkeret egyik oldalán ülnek.

Ha nem szeretnéd felújítani az egész fürdőszobát, akkor egy fémből készült szobor vagy művészi tárgy és tükör is már feldobhatja a helyiséget.

Az egyik módja a kevert fémek kombinációjához a fürdőszobában az, hogy ha a sötétet és a fényeset keverjük. A sötét kovácsoltvas kabinet fogantyúja jól illeszkedik egy fényes ezüstszínű színhez, mint a króm a csaptelepen.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..