„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Albérlet felújítása

Albérletben élni kényelmes is lehet, hiszen nem kell a tulajdon gondjaival megküzdeni és mobil, de nem sok helyet hagy az önkifejezésnek, hiszen nem lehet végleges módosításokat létrehozni.

Kevesebb lehetőséget ad ugyanakkor a belsőépítészek számára pedig kihívást jelent megoldani az albérlet személyre szabását. Ez a lakás például Sao Paulo-ban, Brazíliában található és 2017-ben teljesen felújították. Mivel bérelt hely volt, a falak, a padló és a mennyezet változatlanok maradtak. Az új funkciók egyedi bútorok formájában jöttek létre. Ez a tetőtéri design inspirálta a csapatot, hogy olyan moduláris és sokoldalú bútorokat hozzanak létre, amelyeket más formában újra felhasználhat majd a tulajdonos.

© 2017 Ana Mello

A folyosóról indulva a szociális területhez jutunk, amelynek egyéni polcrendszere van, és a lépcső alá szerelt asztal, amely a tetőtéri hálószobához vezet. A konyha elég kicsi, de rendelkezik az összes szükséges funkcióval. A bár megduplázódik, mint térosztó a nappali és az étkező között. Az erkély további székeket tartalmaz, amelyek szükség esetén a lakótérbe kerülhetnek. Mindent összevetve, ez egy nagyon sikeres és inspiráló átalakítás volt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb