„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Családi ház építés Törökbálinton és Budaörsön

Törökbálint és Budaörsön kedvező áron vállaljuk prémium családi házak kulcsrakész kivitelezését.

Kp Sales House Kft 2016-ban épített családi háza Nagykovácsiban

Korlátozott számban még a 2019-es évre is tudunk családi ház építésre szerződni.

A Kp Sales House Kft garanciát vállal, hogy a szerződéskor kikötött vállalkozói díj fejében áremelés nélkül építi fel az álmai otthonát még abban az esetben is, ha a piaci árak emelkednének.

A Kp Sales House Kft 3 különböző pénzügyi cégminősítő által a legmegbízhatóbb cégeknek adható értékelést kapta. Az Opten cégminősítőnél elérhető legmagasabb “A”, a Bisnode cégminősítőtől a “AA” minősítést kaptuk, a Coface cég Excelent minősítéssel látta el vállalkozásunkat. AA(dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. Ön egy életre épít otthont a családjának, ha fontos a garancia, a minőség, jöjjön el a bemutatótermünkbe és győződjön meg élőben a prémium házainkról és a cégünk szolgáltatásairól. Itt olvashat többet a Kp Sales House Kft pénzügyi minősítéséről: https://kp.hu/3-cegminosito-minositette-vallalkozasunkat/

Törökbálinton és Budaörsön épülő, hűtéssel-fűtéssel ellátott prémium kulcsrakész családi házaink ára bruttó alapterületre vonatkoztatva 2019-es családi ház átadás esetén 450.000 Ft / m2.

Félkész házakat Budaörsön, Törökbálinton 200. 000 Ft / m2-es áron vállalunk felépíteni rövid határidővel.

3 különböző építési technológiával dolgozunk: Kiemelten energiatakarékos acél és favázas nagypaneles, CNC-es gépsoron előállított épületeink mellett, Thermo-Burok hőtárolós családi házakat is vállalunk kivitelezni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Cégünk rendelkezik a tervezéstől, a kulcsátadásig minden szakemberrel és jogosultsággal. Nálunk építkezés közben és akár korábban átadott családi házaink is megtekinthetőek élőben.

Használja ki az 5%-os kedvezményes családi ház építési ÁFA-t. Hívja kollégáinkat most.

Tekintsen meg néhány Kp Sales House készházat. Kattintson a kis képekre és nézze meg nagyobb méretben.

A fent közölt négyzetméter árak abban az esetben érvényesek, ha a geodéziai felmérésben 50 cm-nél kisebb szintkülönbség található az építési területen, illetve a talajmechanikai vizsgálat nem ír elő speciális alapozási módot. Természetesen más adottságú területen is vállaljuk a ház felépítését, de egyeztetni szükséges a költségeket.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb