fbpx
Home / Akciók / Könnyűszerkezetes acél családi ház fal, födém és tető vázszerkezetének építése 7 napos kivitelezési határidővel 57.000 Ft-os áfás négyzetméter áron

Könnyűszerkezetes acél családi ház fal, födém és tető vázszerkezetének építése 7 napos kivitelezési határidővel 57.000 Ft-os áfás négyzetméter áron

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A 2019-es évben még 5%-os ÁFA terheli csak a 300 m2 alatti családi ház építéseket, így érdemes kihasználni ezt a lehetőséget.

Magyarországon több éves múlttal, referenciákkal rendelkező megbízható és leinformálható cégek már szinte csak akkor tudnak szerződni kulcsrakész kivitelezésre 2019-es átadásra, ha egy szerződését visszamondják.

Cégünk könnyűszerkezetes favázas és acélszerkezetes készházakat és Thermo-Burok családi házakat épít. A www.kp.hu munkatársai 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a készház építés terén. A Kp Sales House Kft a generál kivitelező vállalkozásunk, mely 2018-ban közel 800 millió forint árbevételt realizált a családi ház építési tevékenységével. Tehát mi valóban építünk házakat, mert a családi ház építés kifejezésre bejövő találatoknál látható hirdető cégek többségének 10-20 milliós árbevétele volt a tavalyi évben, mégis azt írják, hogy sok házat építettek. Ilyenkor kell elgondolkodni, hogy mi az igaz, vagy nem ad a cég számlát senkinek, vagy csak valótlan adatokat állít. Cégünket a Bisnode, az Opten és a Coface cégminősítők “A” kategóriás pénzügyi minősítéssel látták el.

A címben szereplő 57 000 Forintos négyzetméter áron a családi ház statikai számításait, a gyártmánytervezést, a falszerkezet- rácsostartó- tetőszerkezet acélszerkezetének gyártását, műhely szerelését, helyszínre szállítását, valamint a helyszínen történő felállítását, tejes összeszerelését tartalmazza.
Készültség állapota: Vázszerkezet kész állapot
Elkészítés határideje: 7 nap.

Igény szerint házaink az akciónk keretében megrendelhető az összes fal- és tetőszerkezet elkészítésén túl, az összes fal- és a födémszerkezet hőszigeteléssel, OSB lappal, párazárással, elektromos védőcsövek elhelyezésével és gipszkartonnal történő borításával és az összes külső nyílászáró beépítésével együtt is. Ebben az esetben a tetőszerkezet fóliázása, lécezése és cserepezése és ereszrendszere is elkészítésre kerül.
Akciós ár: 175 000 Ft/m2. Az ár a bruttó alapterületre vonatkozik és tartalmazza az ÁFA összegét is.
Készültség állapota: Félkész állapot
Elkészítés határideje: 30 nap.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Áraink áfás árak. Az építési rendszereink NMÉ nemzeti, valamint ETA nemzetközi minősítéssel rendelkeznek. Az épület vázszerkezetére 50 év szerkezeti garanciát vállalunk!!!

Keresse kollégáinkat az alábbi telefonszámainkon:
Borka Krisztofer: + 36 70 368 7439, krisztofer@kp.hu
Hauser Orsi:: + 36 70 444 44 24, orsi@kp.hu
Csáki Györgyi: + 36 70 396 55 97, gyorgyi@kp.hu

A feltüntetett árak legalább 100 m2-es családi ház építése esetében érvényesek. Ennél kisebb épület esetén az ár kicsit magasabb, 200 m2 feletti alapterület esetén további kedvezményt tudunk biztosítani. Az áraink egyszerű geometriájú, valamint nyeregtető tetőszerkezettel rendelkező épületre értendő. Amennyiben bonyolult, tagolt tetőszerkezet kerül megrendelésre 5.000-10.000 forintos felárral kell kalkulálni négyzetméterenként. Attika fal nélküli lapostető esetében a feltüntetett áraknál jobb árat is tudunk biztosítani.

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Szerkezetkész családi ház építés 12 nap alatt kedvező áron

Családi házat szeretne építtetni? 2018-ban nincs egyszerű helyzetben, mivel nincs szabad munkaerő, aki pedig azonnal …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..