„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

készház akciókKiemelt cikkeinkMagnézium lap

Construma 2019. április 3-7. között kiemelt kedvezményes házépítés akcióval!

A Kp Sales House Kft kiállít a 2019-es Construmán az ÖkoCity-n a D pavilonban.

A Construmán bemutatjuk a legújabb Magnézium lappal burkolt falszerkezetünket, mely acél és favázas statikai szerkezettel is megrendelhető. Ezenkívül itt debütál a Kp Sales House Kft legújabb acél vázszerkezete, melynél valóban milliméter pontos szerelés valósul meg, hiszen legószerű kapcsolatokkal lehet összeállítani az elemeket egymáshoz a tévedés kizárása mellett.

A Magnézium lappal burkolt falszerkezet egy víz- és tűzálló falszerkezet, melynek igazi érdekessége, hogy 4x nagyobb mechanikai tulajdonsággal bír, mint a hagyományos gipszkarton lap.

Magnézium lap dűbel nélküli rögzíthetőségének bemutatása


Egyetlen egy darab normál csavar behajtásával, mindenféle dűbelezés nélkül a két rétegű magnézium lappal burkolt falszerkezetünkben 100 kg teherbírást biztosít, melyet a piacon szereplő egyik anyag sem képes megközelíteni.

Az “MGO”, azaz magnézium lap pozitív hatást gyakorol a bent tartózkodók egészségére és biztonságára, eközben kiemelten hosszú szerkezeti élettartammal lehet kalkulálni. A magnézium lapból készült falazatok, padló, mennyezet ütésálló, nem éghető, lakástűz esetén egyáltalán nem termel füstöt, vagy lángokat. Só összetevője miatt egyáltalán nem penészedik, sőt a penész kialakulását is meggátolja. Nem tartalmaz toxinokat, és semmilyen káros gázt, teljes mértékben újrahasznosítható.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Jöjjön és nézze meg, hogy mi történik az OSB lappal, illetve a magnézium lappal 1-2-3 napos vízbemerítés után. Eláruljuk, hogy a magnézium lappal semmi sem történik, az OSB3 lap már a második napon 30-40%-kal megdagad. A tesztet el lehet végezni hónapokon keresztül és akkor is teljes mértékben változatlan marad a magnézium lap mérete és nem romlik a mechanikai tulajdonsága.

Magnézium lap mechanikai teszt

A CONSTRUMA ÖKOCITY akciónk keretében az EnergyFriendHome és ZenHome készházainkra árgaranciát biztosító előszerződést aláíró építtetőink számára az ingyenes építésztervezésen, statikai tervezésen, gépésztervezésen kívül 500. 000 Ft értékben természetes fa kerti bútort adunk ajándékba. Ez az akció kizárólag a Construma idején érvényes és új ügyletekre vonatkozik.

Jöjjön ki a Construmára és nézze meg újdonságainkat és iratkozzon fel referencia ház néző túráinkra, ahol épülő félben lévő és kulcsrakész, már korábban átadott házaink is megtekinthetőek.

Keresse a Construmán az ÖkoCity standján belül a Kp Sales House Kft-t a D pavilonban. Előzetes jelentkezés személyes konzultációra: construma@kp.huKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb