„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Celeb lakások

Chris Brown Los Angelesben eladó háza

A hatalmas R & B sztár, Chris Brown, a hollywoodi piacra dobta házát,  abban a reményben, hogy Malibuban veszi majd meg a következőt. De hogy pontosan mit is várhatunk a 1,9 millió dolláros háztól Los Angelesben? 

Brown otthonában összesen 3 hálószoba és 3 fürdőszoba található. A stílus kortárs és modern, ez párosul karcsú vonalakkal. A privát tér látszólag lényegtelen ebben a híresség lakta otthonban, még a fürdőszobából is át lehet látni a hálószobába. A nagy ablakokon át a vendégek és a tulajdonosok számára egyaránt biztosított, hogy élvezzék a kilátást. A fő fürdőszobában masszírozó zuhany található, a falakat gyönyörű gránit és márvány burkolólap fedi.

daad93f2a3b07a91a0a34da626e62f09


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A konyha high -tech és ultramodern, fekete szekrények és munkalapok. A második emelet teljesen nyitott, hogy felfedje a lenyűgöző kilátást, amely a városra nyílik. Ez a funkció önmagában is minden pénzt megér. A medence ami a házhoz tartozik, rendelkezik egy kő vízeséssel és elegáns kerti bútorokkal természetesen. A színes LED világítás kigyullad az éjszakában, és át táncol a medence hullámzó vizén. Meg lennénk lepve, ha sokáig a piacon maradna ez a ház.

forrás:celebrityhousepictures.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb