Háztartási ötletek

Birdsy: intelligens készülék, mely azonosítja az etetőhöz látogató élőlényeket

A Birdsy AI nevű új mesterséges intelligencián alapuló rendszer automatikusan aktiválódik, amikor madarak és más élőlények érkeznek az etetőhöz. A készüléket a természet szerelmeseinek tervezték.

A Birdsy Észak-Amerika és Európa területén élő madarakat és vadon élő állatokat képes azonosítani. Minél több felhasználó használja a rendszert, annál okosabbá válik, megtanulva a további fajokat az idő múlásával. A felvételeket aztán automatikusan menti és címkézi, majd elküldi a kívánt okostelefonra vagy a számítógépre.

A Birdsy AI alkalmazás élő közvetítés funkcióval is rendelkezik, és a mentett videók pedig bármikor megtekinthetők. A rendszer felcímkézett miniatűr képeket is generál, és az ugyanazon fajról készített videókat csoportokba is rendezheted, de dátum és idő szerint is böngészhetsz.

A legjobb pillanatokat meg tudod jelölni kedvencként, melyeket egy gombnyomással megoszthatsz a közösségi médián. Az intelligens rendszer azonnal értesítést küld, ha új faj jelenik meg. A cég saját alkalmazással is rendelkezik, mely „Wild Live TV” opciójával láthatod, hogy a többi felhasználó mit lát a kertjében. Az alkalmazásban mindenki megoszthatja kedvenc videóit, vagy élő kamerafelvételét.

A telepítés gyors és egyszerű. Csak egy állandó kültéri áramforrásra és egy legalább 1 MB/s sebességű feltöltési sebességű Wi-Fi jelre van szükség. A kamerát fel lehet szerelni oszlopokra, állványra, vagy rögzítheted egy kerítéshez vagy falemezhez is. A legjobb az egészben, hogy a többi biztonsági, vagy akciókamerától eltérően, a felhőben való tárolásnak nincs havi díja.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A kamera teljes HD 1080p felbontású, 30 képkocka/másodperc sebességgel és intelligens infravörös éjjellátó képességgel is rendelkezik, így a madarak, a mókusok és más kisállatok is sötétben is megfigyelhetők. A beépített mikrofon hangokat is rögzít, és a kamera kézi és automatikus fókuszálással is rendelkezik, így élő módban kiélvezheted a manuális funkciókat.

Azok akik a projektet támogatják a Kickstarter programban, saját Birdsy AI kamerájukat, tartóval, hálózati adapterrel, kábelekkel és ingyenes szállítással 199 dollárért szerezheti be. A kamera 279 dollárért fog forgalomba kerülni az év későbbi szakaszában.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close