„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Háztartási ötletek

Az újrafelhasználható ‘Uphold Cup’ laposra összehajtható, mint az origami – VIDEÓ

A japán papírhajtogatás művészete nem csupán hobbi, hanem kreatív kifejezési forma, egyszerre meditatív és finoman kifinomult tervezői kézügyességet közvetít. Most az origami nagykönyve egy új kreatív megoldással egészült ki: az utazócsésze, mely teljesen laposra összehajtható.

Hogyan lehet a papírt (még a legkeményebb, legvastagabb papírt is) folyadékok tárolására és szállítására alkalmas edényként használni útközben? A válasz azonnal világossá válik az Uphold Cup zseniális dizájnjának bemutatásakor.

A régi origami idők hajtogatott hattyúitól és fantasztikus hajtogatós rajongóitól eltérően az Uphold Cup nem papírból készül, hanem polimer polipropilént (PP) használ a konstrukció alapjául. A PP merev, mégis hihetetlenül rugalmas, jól hajtogatható, és önmagában is formálható, így a felhasználó viszonylag könnyen hajtogathatja újra és újra, miközben megtartja a hideg és forró italok (akár 100°C-os hőmérsékletű) tárolásához is elég erős formáját.

Természetesen egy olyan korban, amikor egyre többen keresik a fenntartható anyagokat a háztartási cikkektől kezdve a szépségápolási termékekig mindenben, az újrahasználható elviteles pohár nem újdonság – sokan váltottak már át olyan dolgokra, mint az újrahasználható vizes palackok és szívószálak, hogy kikerüljék a felesleges műanyagfogyasztást. Az Uphold Cup azonban egy apró (de nagyon fontos) előnnyel előzi meg versenytársait: nemcsak hordozható és újrafelhasználható, hanem összecsukható. Használaton kívül egy lapos koronggá alakul, így praktikus, és szuper könnyű tárolni.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az Uphold Cup anyagai emellett élelmiszer-minőségűek és BPA-mentesek, így a felhasználók olyan összecsukható funkcionalitásra számíthatnak, amely egyszerre stabil és tartós (arról nem is beszélve, hogy szórakoztató vele játszani!). A felhasználók elmondása szerint van valami hipnotizáló az Uphold Cup harmonikaszerű kibontásában, ami a hagyományos inspirációjához hasonlóan átgondoltságot és békét sugall.

A 2021-es Goldreed Industrial Design Award győztese, az Uphold Cup a Yanko Design szerint “az egyszer használatos kultúra elutasításaként készült”, az origami ihlette hangulattal, amely egyszerre meditatív és környezetbarát, minden bizonnyal meg is felel ennek az elvnek. Kompakt, újrafelhasználható, összecsukható, és ami a legfontosabb, szórakoztató, ez a pohár biztosan hamarosan belopja magát a felhasználók szívébe.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb