„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Garázsból kreatívan kialakított otthon Rotterdamban

Ez a kreatív megoldásokkal modern otthonná alakított garázs a Doepel Strijkers és a LEX Architects közös munkája. A neve: Parksite.

design-Parksite-Residence

Egy valamikori mentőgarázst alakítottak át egy izgalmas, kortárs otthonná. A hátsó falat eltüntették és egybefüggő üvegablakkal helyettesítették, hogy minden szobából akadálytalan kilátás nyíljon a kertre. A belső tereket – amennyire csak egy garázs megengedi – tágassá és fényessé tették.

architecture-Parksite-Residence

A lakás fókuszpontjában egy mesterséges „mélyedés” található, amellyel egy második szint belmagasságát is kialakították. Az enteriőr berendezései is nagyon különlegesek. A házhoz egyénileg legyártott szekrényt, a konyhabútort és a lépcsőket narancssárga poliuretánnal vonták be.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Parksite-Residence-4

A lépcső az egyik oldalon az utcai bejárathoz vezet, a másik oldalon pedig a belső, kis parkra néző nappaliba. A lépcsősorokon kialakított blokkok székekként – vagy inkább padokként – és asztalokként is funkcionálnak. A polikarbonát világítótestek LED izzóval működnek, amelyek a nappali-konyha fölötti tér érzetét is kitágítják.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb