„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Háztartási ötletek

A Pela asztali komposztáló kevesebb mint 4 óra alatt lebontja az élelmiszer-hulladékot /VIDEÓ/

A Lomi, a fenntartható Pela márka új elektromos komposztálója egy kampány keretein belül alig néhány óra alatt 13 000 százalékkal többet gyűjtött a céljánál, ez bizonyítja, hogy az emberek világszerte alig várják, hogy környezetbarátak legyenek, különösen, mivel többé ez nem igényel sok erőfeszítést.

A Pela szerint az élelmiszer-pazarlás évente 330 milliárd font szemetet eredményez csak Észak-Amerikában (a kapcsolódó élelmiszer-csomagolást vagy műanyagot nem számítva). Míg a komposztálás régóta nagyszerű módszer az organikus szemét újrahasznosítására, a hagyományos módszer rendetlen, időigényes és bűzös. A Lomi erre a folyamatra egy rendkívül gyors, könnyű és ami a legfontosabb, bűzmentes alternatívát kínál, amit bárki végezhet otthonából.

Elegáns fehér burkolatba csomagolva, a gép legfeljebb három liter élelmiszer-hulladékot képes befogadni egyszerre. Miután bekapcsoltuk, a gépezet utánozza a földigiliszták által végzett munkát, gyorsan feloszlatva az élelmiszer-maradványokat, dobozokat, szöveteket és bioműanyagokat, töredezett biomasszává. Ez az anyag nagyobb felületet biztosít a növekvő mikrobáknak, azoknak az organizmusoknak, amelyek felelősek a szerves szemét tápanyagban gazdag talajba történő átalakításáért. Amíg mindez zajlik, az esetleges rothadó szagokat a Lomi cserélhető, szénnel aktivált szűrői teljesen megszüntetik.

Míg a tipikus komposztálási rendszerek hetekig tartanak, a Lomi Express üzemmódjában mindössze négy órán belül átalakítja az ételmaradékokat. A felhasználók választhatják a lassabb Eco módot is, amely nagyjából 20 órát vesz igénybe, azonban maximalizálja a tápanyaghozamot. A készülék egy további Bioplastic üzemmóddal is rendelkezik a jóváhagyott műanyag szemét lebontására.

Az egész készülék körülbelül akkora, mint egy kenyérsütő, és az ökológiai újrahasznosító sokkal csendesebb, mint a többi kis konyhai készülék, 40-50 db-os frekvenciatartományban működik. A mosogatógépben is használható rozsdamentes acél belső vödörnek köszönhetően könnyen tisztítható.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“A Lomi megalkotásához több mint 3 évet töltöttünk, beleértve több mint 1000 komposzt tesztet, valamint végtelen órányi tervezést és prototípusokat” – mondja Matt Bertulli, a Pela vezérigazgatója és társalapítója az IndieGoGo kampányvideóban. „Lomi nemcsak gyönyörűen van megtervezve. Ez a világ legjobb otthoni komposztálója. “

Az első komposztálható műanyag telefontok elkészítéséről ismert vállalatként, a Pela reméli, hogy új kompakt egységük végül mindenütt elérhetővé válik a világ otthonaiban. A 2010-es kezdete óta a vállalat megakadályozta 48 millió műanyag zacskónak megfelelő hulladékmennyiség létrehozását. Végső céljuk az, hogy megakadályozzák egymilliárd font potenciális műanyag gyártását.

Alig egy nap alatt, a Lomi Indiegogo kampánya több mint 6,5 millió dollárt gyűjtött össze 17 700 támogatótól. Az érdeklődő fogyasztók továbbra is megrendelhetik azt, egyenként 379 dolláros különleges áron – 24 százalékos árengedménnyel – és a termék várhatóan 2021 decemberben eléthető lesz mindenki számára.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb