„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Extravagáns luxus a Dél-afrikai Köztársaságból

A Kloof 151 projektet a dél-afrikai Cape Town-ban építette meg a SAOTA tervezőiroda.

SAOTA-Kloof151_1-8

A nagy bejáraton keresztül közvetlen napfény jut be a külső falon keresztül, amely barátságos, hívogató légkört teremt már a legelején. A háromszintes épületnek a földszintjén található a fő nappali, amely fekvése miatt gyönyörű kilátást biztosít Clifton felé. Nyitott terek és nyitott konyha található ebben a villában. Hogy még élvezetesebb legyen az élet, hatalmas teraszok is vannak nyugat és észak felé, ahonnan a hegyi lankákra nyílik fantasztikus kilátás.

architecture-SAOTA-Kloof-project

Az extrém meleg és a ragyogó napsütés miatt a balkonok fölé oszlopokon álló, a megszokottnál vastagabb faárnyékolókat és függőleges, motoros szövetrolókat építettek be. Ezek miatt egész évben hűvösek a belső terek. A földszinti részt kettéosztották, hogy még érzékelhetőbbé tegyék a térélményt.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

exterior-SAOTA-Kloof151_1

Az első emeleten négy hálószoba, egy edzőterem és egy stúdió található. A hálószobák fényesebbek, mint a többi belső rész és a kortárs dizájnt klasszikus elemekkel vegyítették. Az enteriőrhöz olyan friss szöveteket választottak, amik nyugodttá varázsolják a tereket. Az erős napsütés miatt a ház külső részén visszaverődő ragyogást a paletták mély színeivel ellensúlyozták.

A galéria:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb