„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

AkciókKiemeltmobilház gyártásModulházak

30 m²-es mobil konténerház kulcsrakészen nettó 8 millió forintért!

mobilházgyártás

Kiemelten energiatakarékos mobilház akció! Most nettó 8 millió forintért szállítási költséggel együtt vásárolhatja meg a két egységből álló mobilházunkat.

Szendvicspanel külső és belső megjelenéssel 8 millió forint + ÁFA
Fenyő donga hajópadló burkolattal lazúrral kezelve 8,42 millió forint + ÁFA az ár.

Az épület váza szerkezeti tűzihorganyzott acélból készül hegesztéssel, majd a kész vázszerkezetet porfestéssel is ellátjuk, mely legalább 40-50 év védelmet ad a korrózió ellen.

A padlóban, födémben 15 cm kőzetgyapot szigetelést helyezünk el, míg a falakra 15 cm-es kőzetgyapot szigetelési maggal ellátott szendvicspanelt szerelünk.


A padlószerkezet alulról szinterezett fémlemezzel védett a bogarak ellen, a padlóváz felső burkolata pedig 12mm-es GlasrocX. A padlóburkolatra 4 mm-es vastagságú vinyl burkolatot ragasztunk. Az ablakok argon gázzal töltött 3 rétegű üvegezéssel vannak ellátva. A vízelvezetés blokkonként két helyen a falban rejtetten történik.

MIDEA inverteres, WIFI eléréssel, távszabályozható hűtő-fűtő klíma található a nappaliban, valamint a szobában míg a fürdőben elektromos fűtést építünk be, most a hővisszanyerős szellőztető berendezés is a cégünk ajándéka!

A villanyszerelés áramsínnel történik a 30 m²-es otthonban 15 darab konnektorral, melyet a sínekbe tetszőlegesen bárhova be lehet pattintani. A világítás ledes energiatakarékos fénycső vagy süllyesztett lámpa.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Mobil konténerház akciós árak 2022. augusztus 31-ig történő megrendelés esetén: 30 m² feletti méret esetén PRÉMIUM kivitel esetén: 320 ezer forint plusz áfa, BASIC kivitel esetén: 280 ezer forint plusz áfa, amennyiben faburkolattal kerül a külső design megrendelésre, az ár négyzetméterenként 20 ezer forinttal magasabb! A mobilházaink kizárólag lapos tetővel rendelhetőek meg. Amennyiben családi házat, vagy PuzzleHome családi házat szeretne kiviteleztetni, kérjük látogassa meg az alábbi linkeken elérhető oldalainkat: https://puzzlehome.eu/

További házakkal foglalkozó oldalaink:
https://otthontervek.hu 
https://ujhazak.com

Nagyon fontos kiemelni, hogy ezek a konténer épületek nem engedélyezhetőek családi házként, így raktárként, hétvégi épületként lehet őket engedélyeztetni.

Kiváló minőségű moduláris- és mobilházainknak külön weboldalt készítettünk, melyet a www.puzzlehome.eu oldalon lehet elérni. Ezek a házak családi házként engedélyezhetőek!

Nagyon sokszor felmerül a kérdés, hogy a mobilházak és moduláris házakat kell-e vagy lehet-e építési engedélyeztetési eljárásban engedélyeztetni vagy egyszerű bejelentéssel telepíthetőek. 2022. augusztusban készítettünk erről egy friss cikket, melyet az alábbi linken lehetséges elérni:
https://kp.hu/mobilhaz-modulhaz-keszhaz-fogalma-es-engedelyeztetese/Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb