Home / A kategóriás Bisnode cégminősítés / AA, azaz dupla A kategóriás cégminősítést kapott a Kp Sales House Kft

AA, azaz dupla A kategóriás cégminősítést kapott a Kp Sales House Kft

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?
A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek. Az AAA, AA, A cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti stabilitásukat tanúsítvány formájában is megmutassák. Az ország elit vállalataink körébe tartozni a piac számára azt az üzenetet hordozza, hogy az AAA, AA és A minősítésű vállalatokkal biztonságosan köthetnek üzletet, hosszú távon is számíthatnak rájuk. AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. AA(dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A Kp Sales House Kft-t a Bisnode nemzetközi cégminősítő vállalat AA, azaz dupla A kategóriás cégként minősítette. A cégminősítő állásfoglalása szerint cégünkkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

   

Az építőiparban tevékenykedők köre jelen időben a megnövekedett megrendelésállománynak köszönhetően ismét borzalmas módon felhígult. A legtöbb cégnél már a segédmunkások is szakmunkát végeznek silány minőségben, mert elfogyott a jó munkaerő. Újra jellemző lett a körbetartozás, a munkák és termékek ki nem fizetése és a félbehagyott munkák elszaporodása. Ön dönt, hogy egy minősített céget választ, megfelelő referenciákkal, vagy csak egy olyan céget, aki a legjobb ajánlatot adja.

Ha önnek fontos, hogy a családi házát olyan cég kivitelezze, aki kiemelten megbízható a magyar piacon, akkor keressen bennünket. Elérhetőségeinket itt találja: https://kp.hu/kapcsolat/ Természetesen cégünk ISO 9001 minősítéssel is rendelkezik. Kattintson ide a megtekintéshez.  

Ajánló

Minimális építőipari rezsióradíj 2008-2017

Nagyon sokszor elhangzik a feltett kérdésekben, hogy mennyi a minimális építőipari rezsióradíj. Ezt 2008-tól kezdve ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.