„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Az új IKEA STARKVIND légtisztító bútornak álcázza magát

Az IKEA otthoni kütyük iránti érdeklődése minden kiadással egyre érdekesebb, és legújabb innovációik az egész iparágra hatással lehetnek. A bútorokként és dekorációként funkcionáló elektronikák már régóta a piacon vannak, és a STARKVIND intelligens légtisztítóval a vállalat bebizonyítja, hogy a hasznos kütyüknek nem kell megzavarniuk az egyes helyiségek stílusának egységességét. A márka TRADFRI intelligens otthoni rendszerébe integrálva ez a nagy hatékonyságú légtisztító az éjjeliszekrény felszíne alá bújik, így sokkal kifinomultabb, mint egy önálló berendezés.

„Az IKEA számára az okos otthon nem a kütyükről szól. Arról szól, hogy jobbá tegyük az életet és az otthont, a szilárd lakberendezési tudásunkat digitális megoldásokkal és technológiákkal ötvözve.” – mondja Henrik Telander, a svéd IKEA terméktulajdonosa. A világos fa vagy sötétbarna-fekete kivitelben kapható 189 dolláros STARKVIND légtisztító asztal egy háromszűrős rendszerrel és előszűrővel rendelkezik a nagy részecskék, például a haj és a por eltávolítására, finomabb részecskeszűrővel a levegőben lévő kisebb részecskék 99,5 százalékának felfogására mint a pollen, és egy gáztisztító szűrő a szagok és szennyeződések, például a formaldehid és más VOC-k ellen. Ennek ellenére vannak fizikai gombjai, így használható a 35 dolláros TRADFRI intelligens otthoni irányítóval vagy anélkül, ami lehetővé teszi, hogy okostelefonjáról vezérelje. Az intelligens képességek nélkül is választhat öt ventilátor sebesség közül, vagy kiválaszthatja az „Auto” módot, amely beépített levegőérzékelővel állítja be a sebességet a helyiség levegőminősége alapján.

A STARKVIND légszűrő szabadon álló formában is kapható, alacsonyabb, 129 dolláros áron. Ez a modell olyan, mint egy kör alakú padlóventilátor, amely két háromszög alakú lábon ül. Egy másik lehetőség az 59,99 dollár értékű FÖRNUFTIG légtisztító, amely egy kompaktabb, 12 x 18 hüvelykes szerkentyű, amely vagy a padlóra helyezhető egy mellékelt állvánnyal, vagy függőlegesen vagy vízszintesen a falra akasztható. A STARKVIND csereszűrők költségéről egyelőre nem esett szó, de valószínűleg meglehetősen hasonlóak lesznek a FÖRNUFTIG -hez, amelyek 5,99 dollártól 12,99 dollárig terjednek. Mindhárom lehetőség várhatóan 2021 októberében lesz elérhető az IKEA üzleteiben világszerte.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb