Home / Háztartási ötletek / Vasalási hibák – és hogy kerüljük el ezeket!

Vasalási hibák – és hogy kerüljük el ezeket!

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Függetlenül attól, hogy gyakorlottak vagyunk a vasalásban, vagy teljesen újak, kerülje el ezeket a gyakori hibákat!

1. Túl száraz ruha
A gőz ellazítja az anyagot, így amikor a vasaló áthalad rajta, a ráncok eltűnnek. Használja a gőz funkciót, a makacs ráncokat is el tudja tüntetni.

landscape-1427642388-ironing-steam

2. Hagyja a kevésbé hőre érzékeny anyagokat a végére
A vasalóknak hosszabb idő kell a lehűléshez, mint a felmelegedéshez. Ezért kezdje a a poliészter és a selyem anyagokkal a vasalást. Ha a vasaló felmelegedett, jöhet a gyapot és a vászon anyag. Ha fordítva teszi, kockáztatja, hogy előbbi anyagok megolvadnak.

3. Ne használjon csapvizet.
A mai vasalók jobban tudják kezelni a csapvizet, mint a régebbi modellek. Hacsak a területen ahol él nem rendkívül kemény a víz, nincs ok arra, hogy desztillált vizet használjon. A nagyon kemény csapvízzel rendelkező területeken keverje 50/50 arányban desztillált vízzel.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Save-time-main-1030x627

4. Ne tisztítsa meg a vasat.
A megolvadt rostok a vasalón megrongálhatják és foltokat hagyhatnak a szöveteken. Tisztítsa meg a vasalótalp szódabikarbónával vagy vasaló tisztítóval amikor még meleg.

5. A vasalóból ürítse ki a vizet, amikor ne használja
Mindig ürítse ki a vasaló víztartályát, különösen akkor, ha a vasalótalpon tárolja. Ez megóvja a a belső részeket a károsodásától és, hogy a kiszivárgó víz miatt elszíneződjön a felület.

6. A kézi gőzölés használatakor a legjobb eredmény elérése érdekében fogja meg a lógó ruhákat alulról, és óvatosan húzza meg. Olyan nehezebb szöveteknél, amelyekbe nem tud behatolni a gőz, fordítsa el a ruhadarabot kifelé és gőzöljön mindkét oldalra.

forrás:goodhousekeeping.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Beltéri gyógy és fűszernövény kert kialakítása

Akár egy nagyvárosban vagy épp olyan helyen élsz, ahol évente több hónapos hideg van, a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.