Modern és luxus házak

Tradíció és kortárs elemek Romániában

A rusztikus ihletésű lakásbelső kortárs részletekkel ötvözi ezt a színes lakóhelyet. Nem messze Bukaresttől, Romániában található az otthon, amit Alina Alexe tervezett a Studio Decoraktiva-ból. 

A projekt kiindulópontja egy elavult, hagyományos falusi ház, melynek mindössze két szobája és egy különálló konyhája volt. A tulajdonos és egyben tervező Alina Alexe átalakította a meglévő szobákat hálószobákká, lebontotta a régi konyhát, és bővítette az épületet az ingatlan hátsó része felé. A kiegészítés egy nagy nappaliból, új konyhából és fürdőszobából áll.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


Minden ajtót visszaállítottak és türkizkékre festettek, ami nyugodt és frissítő érzést ad. A házban tradicionális román nép motívumok jelennek meg és alkotnak színes egyveleget. A bútorok egy részét gyönyörűen újrahasznosították vagy “kiigazították”. Vegyük az Ikea kanapét, amely új huzatot kapott, hogy jobban tükrözze a belső tér stílusát. Az egyik nappali falat különleges mintával egyedire alakították, míg a többi “múzeumi fehér” színűek. Hagyományos kandalló, két színesen csempézett kályha és fából készült gerendák egészítik ki a hangulatos légkört.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb