Home / Modern és luxus házak / Tradíció és kortárs elemek Romániában

Tradíció és kortárs elemek Romániában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A rusztikus ihletésű lakásbelső kortárs részletekkel ötvözi ezt a színes lakóhelyet. Nem messze Bukaresttől, Romániában található az otthon, amit Alina Alexe tervezett a Studio Decoraktiva-ból. 

A projekt kiindulópontja egy elavult, hagyományos falusi ház, melynek mindössze két szobája és egy különálló konyhája volt. A tulajdonos és egyben tervező Alina Alexe átalakította a meglévő szobákat hálószobákká, lebontotta a régi konyhát, és bővítette az épületet az ingatlan hátsó része felé. A kiegészítés egy nagy nappaliból, új konyhából és fürdőszobából áll.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Minden ajtót visszaállítottak és türkizkékre festettek, ami nyugodt és frissítő érzést ad. A házban tradicionális román nép motívumok jelennek meg és alkotnak színes egyveleget. A bútorok egy részét gyönyörűen újrahasznosították vagy “kiigazították”. Vegyük az Ikea kanapét, amely új huzatot kapott, hogy jobban tükrözze a belső tér stílusát. Az egyik nappali falat különleges mintával egyedire alakították, míg a többi “múzeumi fehér” színűek. Hagyományos kandalló, két színesen csempézett kályha és fából készült gerendák egészítik ki a hangulatos légkört.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..