„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Technológia

TESLA napelemes tető

A Tesla és a SolarCity olyan napelemes rendszert fejlesztettek ki, amely a napelemeket egyben a tető fedését is megoldják integráltan.

Panasonic által gyártott nagy hatékonyságú napelemet használnak, amely egy „színes redőnyfóliával” van bevonva, amely lehetővé teszi, hogy a cellák beleolvadjanak a tetőbe, kitéve őket a napfénynek, végül pedig a tartósság érdekében edzett üveggel burkolták.

A társaság szerint “a tipikus háztulajdonosok négyzetlábonként 21,85 dolláros árra számíthatnak a napelemes tetőért” Május 10-én megkezdték az USA-beli megrendelések felvételét egy online árbecslés-kalkulátorral, amelyet a Google Sunroof projekt működtet.

A termék életre szóló garanciával jár és garantált a 30 éves energiatermelés. A villamosenergia-termelés után a Tesla becslései szerint a napeleme olcsóbb lesz, mint a szokásos cseréptetők, mivel a villamosenergia-megtakarítások révén gyakorlatilag kifizeti magát.

A terméket 4 különböző stílusban kínálják: texturált üvegcsempe, palacsempe, toszkán üvegcsempe és sima üvegcsempe.

Sima üvegcserép

Toszkán üvegcserép

Pala üvegcserép


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Texturált üvegcserép

Az új terméket 2016. október 28-án mutatták be a Tesla és a SolarCity együttes rendezvényén Los Angelesben. 2017 májusában a Tesla 1000 dolláros befizetéssel kezdett rendeléseket felvenni a szolár tetőcserepek első verzióira, és a termék az egész 2018-as évre el lett adva az első hetek alatt.

A Tesla napelemes tetőtermékei tökéletesen alkalmazhatók azoknak a háztulajdonosoknak, akik szeretnének napelemet, és viszonylag hamarosan új tetőre is van szükségük, de a napelemek rendszeres telepítése továbbra is jó megoldás azoknak, akiknek nincs szükségük új tetőre.

A napenergia és az energiatárolás ára nagyban függ a piactól (villamosenergia-költségek, kormányzati befolyás, stb…) és ingatlanától. Javasoljuk, hogy egynél több telepítőtől kérjen árajánlatot, hogy megbizonyosodjon róla, hogy a lehető legjobb energiamegoldást kapja.

Forrás: www.electrek.coKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb