„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Minden kiskutya álma: modern kutyaház funkcionális zöld tetővel

A kiskutyák annyira imádnivalóak és vidámak. Nem csoda, hogy nem tudunk ellenállni nekik! Kiboríthatják a kukát, ellophatnak egy szelet pizzát a tányérunkról, de néhány másodperc után még így is elolvasztják a szívünket. Néhányunk annyira kötődik kedvencéhez, hogy kutyus kastélyokat készít nekik, amelyek talán még szebbek és luxusabbak, mint a saját otthonunk. Végül is, legtöbbünk nem él modernista kabinokban, zöld tetővel, igaz?

A kaliforniai Studio Schicketanz építészeti cég által tervezett, humán jellegű projektekre épülő „Dog’s Dream House” pontosan az, amit a neve sugall. Ránézésre azonban nincs semmi túl bonyolult, luxus vagy túlzott. Ez egy egyszerű, helyes kis kabin, ami tökéletesen beillene egy átlagos kortárs szomszédságba.

Az elülső homlokzat kinyílik, hogy megkönnyítve annak tisztítását, és a gumírozott padlóhoz még közvetlenül beépített lefolyó is van. Az oldalsó fiók megkönnyíti ételek, játékok, pórázok és egyéb tárgyak tárolását, minden, amire szüksége lehet egy boldog kutyagyereknek. A napenergiával működő ventilátor hűti a házat a forró napokon. Amikor a kutyus elfárad az udvar körüli körökben, le tud huppanni a kutyus TV elé egy falon lévő speciális állványra szerelt iPad készüléken keresztül (természetesen a drága Apple eszköz nem tartozéka a házikónak).


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

De a ház legmenőbb tulajdonsága minden bizonnyal az a füvesített tető. Egy mozgásérzékelős csaptelep is tartozik a házhoz, amely friss vizet kínál és automatikusan öntözi a füvet is.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb