„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

EsettanulmányHírekTechnológia

Gerendaház építés Magyarországon és egész Európa területén

Szeretne egy szép és jól hőszigetelt gerendaházat? 

Szakembereink 1990-től kezdődően építenek gerendaházakat. Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Belgiumban, Hollandiában és Ausztriában is kivitelezett már csapatunk otthonokat, nyaralókat, vendéglátóipari egységeket.

Gerendaházainkat több kivitelben kínáljuk. 

  • Legegyszerűbb kivitel, mely nyaralókba ideális: 60 vagy 90 mm-es tömör gerenda dupla nútféderes kialakítással.
  • A következő kategória már szigetelt gerendaház, mely alapesteben A+ energiaosztályba sorolható.
    Itt dupla nútféderes gerenda van a külső és a belső oldalon is, a külső gerendafal után páraátersztő fóliát alkalmazunk, majd a belső gerendafal elé pedig hőtükrös párazárást alkalmazunk. A két gerendafal között 18 cm cellulóz szigetelést valósítunk meg. A belső gerendázat és a szigetelés között a gépészet számára a párazárás sértetlenségének megőrzésére érdekében egy installációs részt alakítunk ki. 

Árainkat, a tervek pontos ismeretében tudjuk meghatározni.

Ide általában a kivitelezők le szoktak írni egy nagyon csábító árat, hogy megragadják a Kedves Látogatók tekintetét. Majd amikor a szerződést kell kötni jobbik esetben kiderül, hogy az ár ezt meg azt nem tartalmaz, de legtöbb esetben már csak menet közben jönnek elő a nem várt költségek és akkor rémálom lesz a kivitelezésből. 

Cégünk a kivitelezés teljes időtartamára árgaranciát ad és részletes költségvetést készít, ezenkívül garantáljuk, hogy a megadott árban minden benne van a kulcsrakész állapot eléréséhez.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Egy 100 m2-es egyszintes gerendaház dupla 60mm-es falazattal, közötte 18 cm hőszigeteléssel, alapozással, 3 rétegű üvegezéssel, külső spalettákkal, teljesen kulcsrakész kivitelezésben 120m2-es méretre vetítve: 200 ezer forint/négyzetméter áron kivitelezhető. Abban az esetben, ha a gerendázat 2 x 90 mm-es, akkor az ár cca. 12%-kal magasabb lesz.
 

Kijelenthető, hogy egy jó gerendaház nem olcsóbb, mint egy könnyűszerkezetes vagy egy téglaház, ha azonos a hőszigetelési érték és a műszaki tartalom, akkor az ár is hasonló lesz, független az építési technológiáktól.

Miért is? Azért, mert minden házban van ajtó, ablak, fűtés, burkolat, villanyszerelés, alapozás és ezek a költségek minden házban azonosak lesznek. A szerkezet ár egy könnyűszerkezetes gerenda vagy acélvázas háznál lényegesen drágább is lehet, mint egy hasonló téglaház ára. Viszont a gyors munkavégzésnek köszönhetően a kulcsrakész árakban minimális különbségek fognak mutatkozni. Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb