„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Teraszos otthon szingapúri stílusban

A nemzetközi építészeti cég, az Ong&Ong, átalakított egy hagyományos teraszos házat Szingapúrban úgy, hogy létrehoztak egy minimalista életteret, ami nem érinti hátrányosan az épület történelmi jellegét.

A városi otthon eredeti elemei megmaradtak, amely szépséget hoz létre ellentétben az új, ultra-modern jellemzőivel. A földszinten helyezkedik el rögtön a bejárat mellett a konyha és a nappali, létrehozva egy kellemes helyiséget a szórakozásnak és a társalgásnak. Minden fehér és világos köszönhetően az összenyitott tereknek.

Sok harmonikaszerűen összecsukható ajtót és spalettával felszerelt ablakot helyeztek el a lakásban, melyek segítségével elmosódik a határ a beltér és a kültér között, szabad átjárást biztosítva. A lakáshoz tartozó tetőtérbe ablakokat helyeztek el, hogy így még több fény jusson be a lakásba. A lépcső acéllemezekkel van a felső gerendához fogatva, ami egy építészeti érdekesség számít. Egy letisztult, modern design. A tetőn kialakításra került egy kis kerti helyiség, ami egyedi kilátást biztosít a környező városra.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb