napi hírmorzsák

Kreatív raklap- dekorációs és bútor projektek

A történelem folyamán a nagyvállalatok hihetetlen mennyiségben dobtak el olyan anyagokat, amelyek könnyen átértelmezhetők és újratervezhetők. Az egyik kedvencünk, valami gyönyörű állítására az egyszerű fa raklap. Noha több száz innovatív ötlet közül lehet választani, itt bemutatjuk néhány kedvencünket, hogy kipróbálhasd saját otthonodban: 

Legyen saját kis kerted

Egy régi raklap segítségével létrehozhatsz egy virágágyást, amely méretben tökéletes ahhoz, hogy a tornácon üljön, vagy, hogy a kertbe be tudd illeszteni a meglévő pozsgás növények, virágok és zöldségek között – igazából bárhova elhelyezheted. Ez ideális azoknak az embereknek, akik erkélyes apartmanokban élnek, mivel ez lehetővé teszi számukra olyan ültetvények létrehozását, amelyek továbbra is hagynak helyet más kültéri tevékenységekhez. Termeld meg a saját bazsalikomod, hogy feldobhasd vele a vacsorát, vagy művelj egy mini eperkertet saját desszertek előállításához. Segít pénzt megtakarítani az élelmiszereken, és egészséges hobbit kínál.

Ágy fejlap

Ez a megoldás rusztikus esztétikát visz a hálószobába, amely jelenleg belső építészetileg trendinek számít. Használja a raklapokat eredeti formában, vagy adj nekik színt, hogy passzoljon a dekorációhoz, helyezd az ágy mögé, és íme, kész is van az új dizájn. Ebben az esetben érdemes új vagy újszerű raklapokat felhasználni, alaposan megtisztítani és le kezelni őket. 

Fa raklap radiátor burkolat

Ez egy különösen remek ötlet azok számára, akik szeretnék házukat otthonosan tartani, de nem akarnak csúnya fűtőberendezéseket vagy radiátorokat, amelyek elrontják az esztétikát. A nagy fa raklapok segítségével ezeket a fűtőkészülékeket egyszerűen oldalukra fordítva lehet lefedni. Pofon egyszerű, mégis hatalmas változást hoz otthonodba. 

Könyvespolc

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ha már egyszer beszerezték néhány raklapot, miért is ne hozhatnák létre saját könyvespolcod! Elő a fűrésszel és a kalapáccsal, faragásra fel! Egy a képen láthatóhoz hasonló szerkezetet bárhol kiáll írhatsz, legyen az a nappali, a dolgozószoba, vagy éppen az előtér. Ez a kemény munkád és találékonyságod büszke és gyönyörű gyümölcse lehet. 

Komposzt tartály

Ezek a többfunkciós hardverdarabok kültéri projektekhez is tökéletesen felhasználhatók, és mivel természetes anyagból készülnek, sokkal inkább otthonosan néznek ki a kertben, mint az élénk színű műanyag tartályok.

Barkács- munkalap

Ha művész, feltaláló, szerelő, festő, modellgyártó, kertész vagy bármilyen más kreatív szakmát vagy hobbid van, akinek szüksége van egy olyan helyre, ahol kényelmesen elmerülhetsz saját világodban, akkor vedd fontolóra kell vennie a raklapok használatát, a tökéletes, személyre szabott munkapad megépítésénél. 

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb