„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

KiemeltKiemelt cikkeinkSTEICO

Steico anyagokból készült iskolai tanterem

Teljes mértékben fenntartható alapanyagokból épült ez az iskolai tanterem, melyben a fő alapanyagokat a STEICO cég szállította.

STEICO termékek = Fenntarthatóság, karbonsemlegesség, közel nulla külső energiaigény, egészséges lakókörnyezet

A falakban, padlóban és a födémben a kiváló bio minősítésű hőszigetelés a Steico fújt szigetelésével lett elkészítve. A burkolatok természetes faanyagból készültek az egész épület vázszerkezetével együtt.

A STEICO POD tanterem természetesen mintájára családi házat vagy moduláris házat is tudunk kivitelezni. Cégünk a családi házainak és moduláris épületeinek nagy részében STEICO bio minősítésű faalapú tartószerkezetet és hőszigetelő anyagokat használ.

Amennyiben családi házat, modulházat vagy ennél nagyobb ipari vagy kereskedelmi beruházást tervez és fontos Önnek a fenntarthatóság a közel nulla rezsiköltség és az ökológiai lábnyom minimálisra csökkentése, keressen bennünket a kapcsolat menüben található elérhetőségeken.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Steico anyagok nemzetközi minősítésekkel rendelkeznek és teljesítik az egészséges és fenntartható épület létrehozásához szükséges minden elemet.

Amennyiben csak Steico tartószerkezetet vagy hőszigetelő táblás terméket vagy befújt szigetelést szeretne vásárolni, akkor is állunk rendelkezésére rövid szállítási, teljesítési határidővel.

Érdemes ellátogatni a Steico anyagokból készülő Puzzlehome moduláris típusterveket bemutató oldalunkra, melyet az alábbi címen lehet elérni: https://puzzlehome.euKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb