„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

A légtisztító fejtámla tiszta levegő buborékot hoz létre körülötted alvás közben

Azt gondolhatod, hogy biztonságban vagy a légszennyezés káros hatásaitól a hálószobádban, amíg alszol, de több szennyeződés leselkedik az ágyadban és az ágyad körül, mint gondolnád. A porszemcsék, az apró atkák, a penész, a penészgomba és a bútorokban, ágyneműben, szőnyegekben és festékekben jelen lévő mérgező vegyi anyagok csak néhány szennyező anyag, amelyet minden éjjel belélegzünk.

Bár tehetünk lépéseket a jelenlétük korlátozására, például vásárolhatunk kevésbé mérgező termékeket és legalább hetente egyszer kimoshatjuk az ágyneműt, valószínűleg egy légszűrő a legjobb módja annak, hogy tisztább levegőt lélegezzünk be éjszaka. Az AirTulip Sleep nevű új termék lehet az eddigi legjobb megoldás, amely egy nagy teljesítményű légtisztító rendszert épít közvetlenül a fejtámlába.

Arjen de Jong áramlástani és aerodinamikai szakértő Raoul Valstarral közösen tervezte meg az AirTulip Sleepet a COVID-19-re válaszul. A duó fejlett légszűrési technológiát akart kínálni egy új formában, amely nem csak egy csomó helyet foglal el a lakásban. Az AirTulip Sleep egy hagyományos fejpárnát helyettesít, közvetlenül véd a szennyeződésektől a legsebezhetőbb állapotában, ráadásul gyakorlatilag hangtalan.

Hogyan működik a levegőtisztító fejtámla

Az AirTulip Sleep egy egyedi típusú légáramlást használ a szennyeződések csökkentésére. A ventilátorok, a hajszárítók, a légkondicionáló szellőzők, sőt még a szél is terjeszti a szennyeződéseket a levegőben egy turbulens légáramlásnak nevezett mozgással. A fúvó mozgás felkavarja a szennyező anyagokat, és a részecskéket és gázokat összekeveri a tiszta levegővel, ami megnehezíti a legtöbb hagyományos légtisztító hatékony működését.

Az AirTulip ehelyett lamináris légáramlást használ, amely közvetlenül a fejtámla körül egy tiszta levegővel teli kamrát hoz létre, ahol szükség van rá. A lamináris légáramlást kórházakban, orvosi laboratóriumokban és más tudományos létesítményekben használják, ahol steril környezetre van szükség. Az AirTulip Sleep ezt használja a tiszta levegő kimenetének létrehozására, olyan fúvó mozgás nélkül, amely a hálószoba más részeiből szennyező anyagokat hoz be.

A terméket az Eindhoveni Műszaki Egyetem tesztelte és ellenőrizte, amely megerősítette, hogy képes nullára csökkenteni a levegő részecskeszámát. Az AirTulip emellett ultra-alacsony részecsketartalmú levegőszűrőt (ULPA) használ, amely a levegő részecskéinek 99,9997 százalékát szűri ki, így százszor hatékonyabb, mint egy hagyományos HEPA-szűrő.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az AirTulip Sleep egy intelligens fejtámla, így a hozzá tartozó alkalmazással nyomon követheti alvásminőségét Apple Watch, Fitbit, Oura Ring vagy Garmin Fitness Watch óráján. Kétzónás hőmérséklet-szabályozást is kínál.

Az ágy mindkét oldalán található aktív hűtési és fűtési lehetőséggel kiegészítve a hőmérsékletet egyénileg szabályozhatja -7 Fahrenheit-fokkal hűvösebb és +7 Fahrenheit-fokkal melegebb hőmérséklet között, mint maga a hálószoba. A lamináris áramlás funkció biztosítja, hogy nem fogja érezni a hőmérsékletkülönbséget az ágy másik oldalán.

További funkciók közé tartozik a “nappali üzemmód” az erősebb légszűréshez, amikor a suttogó-csendes működés nem olyan fontos, a hátulján található tároló polc növények vagy más tárgyak számára, két beépített vezeték nélküli okostelefon-töltő, egy olvasólámpa, egy USB-töltő és a környezeti világítás.

Az AirTulip Sleep minden elterjedt ágykeretméretben kapható, beleértve az európai 80/90 cm, 140 cm, 160 cm és 180 cm-es matracokat. Zökkenőmentesen illeszkedik a meglévő ágykeretekbe, ugyanazokkal a rögzítési pontokkal. A rendelkezésre álló színek közé tartozik a menta szövet világos tölgyfa kerettel, a gyöngyházszínű szövet nyírfa kerettel, a kő szövet titán színű kerettel és az antracit szövet fekete fa színű kerettel.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb