Home / Lakberendezés és stílus / Rusztikus ház felújítás Londonban

Rusztikus ház felújítás Londonban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Mike Penn fotós azzal az elképzeléssel vásárolta meg ezt a londoni irodát, hogy átalakítja modern családi házzá és otthoni stúdióvá.

A TG-Studio-val dolgozott együtt, hogy újratervezzék a háromszintes ingatlant, ami eredetileg pajtaként működött mielőtt átalakították irodává. A cél egy kényelmes otthon, ami felkarolta az eredeti épület jellegét, beleértve a régi téglafalakat kiegészítve ipari stílusú bútorokkal és világítással.

mews-house-13Az első emelet szolgál otthoni irodaként és stúdióként, a rusztikus találkozik az ipari stílussal esztétikusan és híres lovakról készült lenyomatokat láthatunk a falakon. A második emeleten minimalista konyhát találunk, fehér szekrénnyel kontrasztosan fekete szigettel és fehér márvány hátfallal. A nappaliban tölgyfa padló fut fel a falra és egyedi megvilágítással teszi érdekessé azt, meleg és a modern hangulatot árasztva.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Black-and-white-subway-tiles-shower-design

Stílusos zuhanyfülkék

A mai rohanó világunkban a zuhanyfülkék szinte mindig kívánatosak a fürdőszobában. Mit tud adni egy ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.