Home / Modern és luxus házak / Nyaraló elképesztő kilátással

Nyaraló elképesztő kilátással

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Chilében, Cristian Hrdalo építész munkája nyomán 2008-ban fejezték be ennek a vidéki nyaralónak a felújítását. 

A megrendelő úgy szerette volna felújíttatni a házát, hogy családja, 8 gyerek és 12 unokája kényelmesen tudja használni. A központi tér köré rendezett kisebb helyiségek biztosítják, hogy a család minden tagjának legyen lehetősége elvonulni és a központi tér pedig a társas interakciókat inspirálja. A nyaraló Dél-Chilében, Puerto Octay városához közel egy tó partján található. Erkély nyílik a Llanquihue tóra és az onnan látható két vulkánra, az Osorno-ra és a Calbuco-ra. Az egész ingatlan erdőkkel körülzárva, tökéletes pihenési lehetőséget nyújt.

HDO1092

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A legszembetűnőbb építészeti részlet, a hosszú rozsda színű ház, amely egy kő talapzaton helyezkedik el, azt a benyomást keltve mintha a levegőben lebegne. A ház hátoldaláról hatalmas ablakok nyílnak az öbölre, így elsöprő kilátás a tájra, míg a környező fák fenntartják a privát szféra védelmét. A felső épületrészt apróbb kő részletek tarkítják, törekedve a vizuális összhang fenntartására a kő talapzattal.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Alpine-mountain-house-perched-on-a-slope-surrounded-by-conifers

Alpesi családi ház

A francia Alpokban található ez a gyönyörű családi ház, olyan szerkezettel, amely egyrészt a hagyományos ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.