Home / Modern és luxus házak / Minimalista otthon Svájcban

Minimalista otthon Svájcban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Savioz Fabrizzi Architects tervezte ezt a minimalista házat Svájcban. Az alapszerkezet betonból készült el, amire faborítás került a felső szinteken, formája a régióra jellemző csűr szerkezetekre utal.

A belső térben tiszta és elegáns megjelenést ad a beton és fa használata. A földszintről induló, szinteken átvezető lépcső nyers beton lépcsőháza vizuális kapcsolatot biztosít és integrálja a fürdőszobát. A Chalet Val d’Hérens déli tájolása lehetővé teszi a rengeteg fény beáramlását a házba.

saviouz-chalet-9

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A minimalista otthon központi nappali része lenyűgöző kilátással rendelkezik a falura északnyugat felől és a völgyekre – hegyekre a déli és keleti irányból, lejtős területen helyezkedik el, de a ház alapja minimális hatással volt környezetére. A kültéri tartózkodás, szórakozás, étkezés élményét biztosítja a földszinten túlnyúló, fedett beton terasz.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Alpine-mountain-house-perched-on-a-slope-surrounded-by-conifers

Alpesi családi ház

A francia Alpokban található ez a gyönyörű családi ház, olyan szerkezettel, amely egyrészt a hagyományos ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.